Shopping cart

Nokia E72 от Shtepsel.bg

Камера

Nokia E72 може да се похвали с камерата си. Той има 5-мегапикселова матрица с автофокус. Максималната разделителна способност е 2592×1944 пиксела. В края на краищата потребителят ще има възможност сам да избере идеалното решение за снимките. В камерата производителят е направил макро режим, петкратно цифрово увеличение, възможност за автоматично поставяне на етикети на снимката.

С този фотоапарат можете да запишете едно доста добро видео. Форматът на филма е MP4, на най-високата видео резолюция (640×480 пиксела), скоростта на записа е 15 кадъра в секунда.

Интернет и навигация

Nokia E72 е оборудван със стандартен за мобилните телефони на тази марка браузър. Той ви позволява да изберете мащаба на избраната за разглеждане страница, може бързо да заредите адреса и ви показва страницата, без изкривяване. Има възможност също така да работи с флаш страници с криптирано съдържание. Ако е необходимо, потребителят може да настрои телефона на друг браузър. В допълнение, устройството ви дава възможност да общувате в социалните мрежи.

GPS технологията ви позволява да определите правилното местоположение и идентифицирате правилния път. Навигацията използва програма Ovi Map 3.01, която ви представя пейзажа в 3D. Можете също да изберете различни варианти на маршрута: за пешеходец, за кола и т.н. Има и вграден електронен компас и възможност за изтегляне на други приложения.

Общуване

Преносът на данни може да се извършва с помощта на USB, който лесно свързва телефона с външни устройства, без да се изисква допълнителна конфигурация. За тези функции се използва технология, наречена Bluetooth 2.0, която поддържа EDR. Прехвърлянето на файлове се извършва с висока скорост. С Bluetooth, можете да свържете безжични слушалки, като качеството на звука, ще бъде на високо ниво.

Може да се каже, че предимството на телефона е модула Wi-Fi. При работа с него връзката с интернет е истинско удоволствие.

Памет и батерия

Оперативната памет на телефона Nokia E72 е 128 МВ, а в допълнение на това има 250MB за съхранение на файлове. Записването на информацията е възможно както на телефона, така и на картата. Разширяването на паметта на вашия телефон може да бъде до 32GB с MicroSD.

Телефонът осигурява дългосрочна работа на литиево-йонна батерия BP-4L, чийто капацитет е 1500 Mah. В режим на готовност, телефонът може да работи около 20 дни и време за разговори от около 12 часа без презареждане. Когато се използва плейърът, мобиленият телефон ще работи до 37 часа. За пълно зареждане на батерията са достатъчни 2 часа.

Предимства и недостатъци

Мобилен телефон Nokia E72 перфектен във всяко едно отношение. И е така трудно да се посочат недостатъци. Но, въпреки това, едно от лошите качества на този телефон е замърсяването по тялото му. Върху него остават отпечатъци от пръсти.

Предимствата са, че ни осигурява отлична работа за дълго време без презареждане, както и добър набор от приложения.

Общо

Финландският производител Nokia представи на световния пазар още една добра машина с QWERTY клавиатура – това е Nokia E72. Това устройство може пълноценно да замени работата с PC или лаптоп. Производителят се е постарал да подобри неговата функционалност, благодарение на което може да се изпълняват много действия. В допълнение, висококачественият високоговорител дава възможност да се насладите на отлична комуникация.

Ревюто е предоставено от Shtepsel.bg – GSM магазин.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *