Нова Година със семейството

Само защото имате деца, не означава, че нямате късмет за новогодишната нощ. Можете да празнувате Нова Година 2012 с децата у дома или навън. Разгледайте подробно опциите, за да разберете кое е най-подходящо за вас и вашето семейство. Каквото и да решите, не очаквайте много от децата на следващия ден.

Проверете местните предложения. Много малки и големи градове предлагат организирани паради или партита за цяли семейства. Ако не планирате празнични събития, подгответе се за избиране на специален деткси филм и след това за късна закуска.

Семейна игра

Няма нищо по-хубаво за децата, от това да родителите да се включат в игрите с тях. Нощтната семейна игра в тази Новогишна Нощ може да бъде черешата на сладоледа за деца. Може да създадете традицията Новогишната Нощ да бъде „домакин“ на турнир на няколко игри. В почивките между игрите почерпете децата със специални закуски и празнични напитки.

Филмов маратон

Нова година е перфектното време да се насладите на царството на филмите. Може да гледате филм който сте пропуснали но много искате да гледате, или да запознаете децата си с любими филми от вашет детство. Какво би могло да бъде по-забавно, отколкото гледане на оригиналната трилогия Star Wars? Разбира се, важно е да избора е да такъв, да бъде интересно на всички, и на малки и на голями.

Направете семейно събрание

Навечерието на Нова Година 2012 е подходящо време да седнете заедно като семейство, да обсъдите миналата година и как да направите следващата по-добра. Децата трябва да имат лично пространство, да се чувстват добре, тази вечер е подходяща да се обсъди окровено – ако има нещо което ги притеснява, да го споделят с родителите си и после всички заедно да намерят начин, как да бъде решен проблема. Винаги има място за подобрение в едно семейство и, ако децата виждат, че сте готови за компромис, те могат да бъдат по-склонни да направят няколко промени също, дори и да бъдат повече мотивирани да пишат домашните си задачки.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Won Hundred Outlet • Мода за мъже и жени • Супер цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *