Shopping cart

Онлайн магазин за начинаещи интернет търговци

Днес всеки търговец отправя все по-смело взор към потенциала на интернет пазара. С това тяхно намерение идва и търсенето на качествен софтуер за готов онлайн магазин.

Най-разпространени в това отношение са англоезичните предложения, с които е засипан целия интернет. Понякога, но само понякога те поддържат и други езици освен английския, но шансът да има и българска версия е наистина минимален. В последствие при използването на кирилица могат да възникнат и редица проблеми заради т.нар. кодиране на знаците и вие няма да можете да виждате правилно текста, който искате. Още едно нещо, за което ще ви се наложи да се притеснявате е тяхната поддръжка от типа „Цар далече, Бог високо” и то не на вашия роден език.

За всеки решил да създаде своя първи онлайн магазин е най-добре да използва българска платформа за готов интернет магазин. Най-популярната платформа за онлайн магазин в България е Summer Cart. Над 1000 български онлайн търговци са се доверили на тази отлична система за готов интернет магазин и днес берат плодовете на своята далновидност, печелейки от продажбите на своите продукти по интернет.

Както във всяка голяма международна платформа за създаване на електронен магазин и Summer Cart е разработена с усет към нагласите на интернет потребителите, техните желания и нужди. Потребителските мнения и виждания, които биват изследвани задълбочено от създателите на интернет магазин Summer Cart и благодарение на това те постоянно подобряват характеристиките на своя продукт.

Част от преимуществата, които тази система за готов онлайн магазин предоставя са: SEO модули, лесен и бърз за работа административен панел, инструменти за мониторинг и анализ на потребителското поведение, 31 вида разплащателни метода, интеграция със системите на най-големите куриерски фирми в България, множество визуални шаблони, ниска цена на продукта и много, много други чудесни възможности, които да гарантират успеха на вашия нов интернет магазин.

Бъдещето е на потребителската използваемост и SEO оптимизацията, лесната процедура по покупка и многото продуктова информация. Бъдещето е днес – вземете своя готов онлайн магазин Summer Cart и си осигурете успешен интернет бизнес.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *