Shopping cart

Онлайн книжарница СИЕЛА – бърза доставка на книги

Ciela.com

Какво ще намерите в сайта

Онлайн книжарница Сиела е един от най-големите електронни магазини в България. В него можете да откриете:

  • актуални заглавия на книжния пазар;
  • учебници и помагала;
  • огромно количество музика;
  • канцеларски материали;
  • игри и играчки;
  • подаръчни ваучери;
  • голяма колекция електронни книги;
  • избрано количество техника (кабели, слушалки, електронни четци) и много други.

Книжарницата придоби особена популярност с големите промоции по случай националните празници на България, когато за 2 дни всички налични книги на издателства Сиела и Дежа Бук са на -50%. Периодично в сайта има много атрактивни акции и на други издателства. Голямо предимство на книжарници Сиела е наличието на учебници и помагала за всички класове, а също и за студенти. 

Освен това може да се намери всичко необходимо при подготовката за училище от гумичка, молив и химикал до раници, несесери, комплекти за рисуване, бележник и лична карта. Друг много силен сектор в сайта е музиката. Можем да кажем, че каталогът включва огромно разнообразие от всичко налично на музикалния пазар в България.

Тези и още много други продукти можете да поръчате бързо и лесно. Всеки месец има различни промоции и атрактивни предложения. Сайтът е информативен и интуитивен, а изборът е голям. Поръчките над 40 лв. се изпълняват с безплатна доставка. Книжарницата се отличава с голямо разнообразие от продукти и стабилност и бързина при изпълнение на поръчките.

Как да бъдете информирани за предстоящи промоции

Онлайн книжарницата Сиела обозначава своите промоции с банери и новини в сайта, фейсбук страницата и инстаграма си. За още по-голямо улеснение на своите клиенти стоките, които се предлагат с отстъпка или са трайно намалени могат да се намерят в секция Промоции. Тези, които се интересуват трябва редовно да следят онлайн каналите на магазина или да се абонират за бюлетин, от който ще научават навреме за всичко най-ново в Сиела.

Полезни съвети при покупки в ден на акция

По време на акции онлайн магазинът работи при много голямо натоварване и е възможно да се изпитват известни трудности. За да се избегнат те, е добре предварително да разгледате и направите своя избор. Ако промоцията е ясна няколко дни предварително, може да се оставят избраните продукти в потребителската кошница и да се финализира поръчката, когато намалението стане активно. 

При големите акции на Сиела има известно забавяне в обработката на поръчките, затова съветваме всички, които са нетърпеливи и тези, които поръчват за подарък да използват физическите ни книжарници, защото има риск покупката им да не пристигне навреме.    

Пазарувайте в ciela.com, сигурно, на достъпни и преференциални цени.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *