Идеи за осветление

Днес не е нужно да правите скъпи ремонти, за да осигурите красивата визия на своя дом или поне не е наложително. Вместо това правилно подбраното осветление и осветителни тела могат да решат огромна част от вашите проблеми.

Ето няколко идеи за аранжиране на осветлението във вашия дом и по-конкретно във всяка една отделна стая, където то е неизменно важна част от нейното използване:

Осветление за кухня – кухнята е мястото, където приготвяме своите домашни специалитети. Именно това е и причината да поставим едно относително добро осветление с голяма мощност, за да можем ефективно да боравим с кухненските уреди, мивката и другите аксесоари от нашия бит, ситуирани в нея. Естествено може да добавите и вградени светлини с по-мек ефект, за да не бъдете заслепени от силните основни такива.

•Осветление в хола – холът е мястото, където се събира цялото семейство. Атмосферата и подходящите осветителни тела, разположени в него трябва да предразполагат към комфорт, уют и щастие. Можете да добавите и спот осветление, което дискретно да акцентира върху определени обекти, като така ги откроява от заобикалящите ги такива.

• Осветление в спалнята – спалнята е едно интимно място, а като такова то се нуждае и от подходящо разположени лампи и осветителни тела, който да загатват за романтика и мекота. Можете да добавите и регулатор на осветлението, който можете да използвате изключително практично, ако често обичате да отваряте любима книга преди да заспите.

• Осветителни тела в антрето – антрето е добре да бъде гостоприемно. По това как изглежда едно антре хората съдят как изглежда от вътре целия ви дом. Можете естествено да предпочетете неговата тематична насоченост, като например в един по-футуристичен стил, за да изненадате своите гости и приятели.

Подходящия избор и разположение на осветителни тела и лампи в един дом е несравним начин да се справите по един блестящ начин с неговото декориране, като ви дава на практика неизчерпаеми възможности да блеснете с креативност и новаторски дух.

Осветителни тела от верига магазини Орион бул. Цар Борис III 197, София телефон 02 8501030.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

1 Response to Идеи за осветление

  1. Жанета каза:

    Фенка съм на осветителните тела. В спалнята съм сложила лампион, от Явор с матова крушка, за да омекоти още повече светлината. А в кухнята под горните шкафове насочващи лампи със силна светлина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *