Shopping cart

Отключване на телефони?

Днес все повече мобилни оператори предлагат мобилни телефони, които за съжаление са заключени фабрично, тоест те не могат да се използват, ако се постави карта на друг оператор. Това е доста непрактично и неудобно, защото така вие не можете да можете да използвате вашите телефони с други сим карти, които се обслужват от други оператори. Решение на проблема има, имайки предвид че темата е доста актуална последно време.

Днес можете да откриете множество фирми, които да ви предложат фабрично отключване на телефони. Така вие лесно можете да се справите и завинаги да решите този проблем. Освен това, днес голяма част от апаратите втора ръка също се предлагат заключени и така също може да възникне затруднение с тяхното използване. Запомнете обаче, че е много важно да се доверите на коректна и доказала се във времето фирма, като например EasyUnlock.eu.

Защо се продават толкова много заключени телефони?

Смартфоните се заключват от операторите по-много проста причини, а именно така се ограничава възможността на хората да ги ползват, ако сложат карта на друг оператор. Интересното е, че при нас тази практика все още не е толкова широко разпространена, както например в страните САЩ и най-вече в Западна Европа, където ако се сключи договор с някой мобилен оператор, тогава много често се подаряват телефони. Точно това е причината фабричното заключване да става все по-често срещана практика и в България.

Ако имате нужда от помощ и искате да се възползвате от модерните и удобни услуги на фирмите за отключване на телефони, тогава задължително посетете сайта на easyunlock.eu. Те не само, че ще свършат задачата бързи и качествено, но и ви дават гаранция, че ако при невъзможност да се извърши отключване на телефони,  тогава ще ви бъде върната цялата сума. Все пак, каквото и да си говорим, заключените смартфони са една добра възможност да закупите вашите мобилни приятели, а после просто да се възползвате от модерните услуги за разкодиране на iphone.

Comments (01)

  • 04.05.2014

    калъф за Iphone

    Кодираните телефони са вече отживелица според мен. В крайна сметка мобилния оператор може да те задължи да си негов абонат за определено време, за да имаш възможността да го вземеш на изплащане или на по-ниска цена. И в такъв случай няма смисъл от закодирането, защото целта им е месечния доход от абонамента. Искрено се учудвам да разбера, че в САЩ все още кодират телефоните, даже мислех че у нас отдавна е прекратена тази практика, особено при смартфоните...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *