Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Парфюми харесвани от тийнейджъри

Ако търсите подарък за момиче тийнейджър няма по-добра изненада от парфюма на любимата и звезда. Точно така напоследък няма знаменитост, която да не е пуснала на пазара своя серия парфюми или козметика. По-трудното обаче е да разберете коя е любимата звезда на приятелката ви. Тук ще споделим с вас някои от парфюмите на знаменитостите, с които можете да изненадате всяка тийнейджърка.

Sugar (Fresh)

  • Много от аромати, които са най-популярни сред тийнейджърите са в семейството на цитрусовите. Sugar е американски парфюм, въведен през 1999 г., със свеж цитрусов аромат, състояща се от бразилски сладък портокал, бергамот и лимон, умело съчетани с хелиотроп и бяла лилия. Той също така съдържа следи от карамел, ванилия и риган.

W (Banana Republic)

  • Лоницера (Орлови нокти) дава на W сладък и цветен аромат, която е популярна сред тийнейджъри. W е американски аромат произведен през 1995 г. Неговият свеж цветен аромат идва от цвета на лоницерата позната като орлови нокти, мандарина и бергамот, в комбинация с аромата на зелени листа, момина сълза, амбра, мускус и бял махагон.

L’Eau D’Issey (Issey Miyake)

  • Карамфил придава на L’Eau D’Issey отличителен свеж аромат. Той е френски парфюм, въведен през 1992 г.. Списание „Seventeen“, го описва като „зашеметяващ, светлинен и класически.“ Той е със свеж аромат на лотосов цвят, розова вода, божур, бяла лилия, османтус и карамфил със следи от мускус, кехлибар и скъпоценни гори.

Close (Gap)

  • Close е американски парфюм произведен през 2009 г. С аромат на свежи цветя и цитруси, съдържащ бадемов цвят, касис, розов грейпфрут, цитрусови плодове, жасмин, фрезия, джафне odora и хелиотроп. Неговите основни аромати са мускус, сандалово дърво, ванилия и прозрачен кехлибар.

Разбира се това са само една малка част от много серии парфюми на известните личности. Много от тях, освен парфюми, предлагат и козметика от същата серия и аромат. Това дава възможност на почитатели им да си направят един наистина уникален подарък комплект парфюми и козметика на техните идоли.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *