Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Почивка на море в Гърция

За организирането на перфектната евтина почивка на море в Гърция важи едно основно правило – трябва да се погрижите за всичко отрано. Сезонът още е далече, всичко е замръзнало и на вас дори и през ум не ви минава за море. А трябва. Започнете отсега да проверявате какви са възможностите за почивка на море в Гърция и да ги обсъждате с партньора си. При ранно записване и резервации на хотели и къщи, а такова записване тече в момента, туристическите агенции предлагат до 30% отстъпка от цената. Не е никак малко, нали? Особено ако сте планували почивката ви да е по-дълга.

Хубавото на ранната планировка е, че можете наистина да си организирате мечтаната почивка на море в Гърция. Цените са ниски. Местата за нощувки навсякъде са свободни и то точно за тези дати, които ви интересуват. Трябва само да си харесате хотел или къща и хоп, вече имате резервация. Не е както, ако си търсите място за почивка в средата на сезона – въртите телефони до безкрай и никъде няма свободни стаи или ако има са на безбожна цена.

Сега е и моментът да обмислите дали искате да сте на почивка на море в Гърция на ол инклузив, необходим ви е хотел само с вечеря/закуска или ще се чувствате най-добре да си наемете студио или къща с кухня, за да си готвите сами.

Ако сте голяма компания и можете да си наемете къща, това е по-добър вариант от ол инклузив. Вярно, че ще трябва да готвите, но пък сте много хора, ще е забавно и най-вероятно ще излезе по-евтино от хотела. Ако организирате почивка на море в Гърция само за вашето семейство и то, освен съпруга ви, включва едно – две деца, ол инклузив хотелът не е лоша идея. Ще ви излезе евтино и ще успеете да си починете. Няма да смените просто домашната кухня с кухня в Гърция.

Имате много възможности и все още достатъчно време, за да реагирате. Разгледайте всички предлагани варианти. Изберете най-подходящия за вас и докато снега се топи, мислете за вашата перфектна почивка на море в Гърция.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *