Почивки лято 2012 – къде да почиваме това лято?

Ако мислете за своята отпуска лято 2012 да отидете на почивка, не е лошо да започнете да се оглеждате за оферти. Тур-операторите и туристическите агенции правят най-различни предложения за пътувания в страната и чужбина. Сега е времето, през което цените за резервации са най-ниски. Почти всички хотели на морето пускат промоционални цени за ранни записвания. Тези предварителни резервации, освен намаляния да гаранция, че ще запазите най-добрите места в хотелите.

Най-евтините предложения, които се предлагат от туристическите агенции са за хотели на морето в България. Обслужването, което се предлага в тях вече е на едно много високо ниво.  Хотелиерите се стараят да покрият всички нужди на туристите, като по този начин им предоставят една незабравима ваканция на родна територия. Предлагат се all inclusive оферти, които да примамливи както за чуждестранните, така и за българските туристи. Тези пакети включват хранения, нощувки и достъп до всички съоръжения, с които разполага дадения хотел. Повечето хотели по българското черноморие са подходящи за спа почивка на море. Големите хотелски вериги имат големи спа центрове, в които се предлагат различни терапии и процедури с лечебна кал, морски соли, морска вода или водорасли. Разбира се, най-големите хотели на морето у нас се намират в курортите Златни пясъци и Слънчев бряг.  Това са най-посещаваните места у нас. Често обаче българите ги избягват, защото са много шумни и препълнени с чужденци.  По-спокойни са морските курортни селища, който също предлагат страхотни условия за почивка. Китен, Лозенец и Ахтопол са само част от местата, на които можете да отидете. Хотелите там са по-малки, често семейни.  Хората, които работят там са усмихнати и се отнасят много добре към клиентите.

Туристическите агенции правят много интересни предложения и за повечето световни курорти. Ако търсите екзотика близо до нашата страна можете да се доверите на курортите в Турция и почивка в Гърция, които са едни от най-добрите в световен мащаб. Гръцките острови ще ви очароват с красотата и кристално чистите морски води. Там ще се насладите на средиземноморската кухня и истинското узо. Турските курорти предлагат също пикантни предложения за почиква на море лято 2012. Повечето хотели там са all inclusive, предлагащи широк набор от услуги.

Ако имате желание и възможност, можете да посетите някоя по-далечна дестинация. Морските курорти в Испания и Италия са чудесни.

Лято 2012 тепърва предстой. Къдеще го прекарате зависи само от вас.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Туризъм и пътувания. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *