Превърнете дома в оазис с климатиците Midea Oasis!

Превърнете дома в оазис с климатиците Midea Oasis!Климатиците Мидеа се завръщат с пълна сила на българския пазар с нов официален вносител („ТЕМПЕКС“ ЕООД) и 4 нови серии стенни климатици – сериите Blanc, Fairwind, Mission и Oasis. Днес ще обсъдим предимствата именно на една от тези серии и по-точно серията Oasis.

Стенните инверторни климатици Мидеа Oasis са предложението на Midea за ценово ориентираните пазари, какъвто е и българският. Но не се заблуждавайте – ниската цена не е единственото качество на тези климатици. Сред другите им достойнства се нареждат ниската консумация на електроенергия, голямата мощност (както в режим на отопление, така и в режим на охлаждане), системата за активно филтриране на въздуха, режимът за управление на влажността на въздуха, функцията за автоматично самопочистване, забележително ниските шумови нива при работа и много други.

Със стенните климатици Midea Oasis ще превърнете дома Ви в истински Oasis:

  • С мощния режим на работа (Turbo mode) ще бъдете повелители на климата в дома Ви и ще можете да постигате желаната от Вас температура за отрицателно време (максимум 20 минути).
  • С режима Dry Mode ще можете да регулирате влажността на въздуха според Вашите предпочитания – нещо, което няма как да постигнете, ако се отоплявате с електрическа печка или радиатор.
  • А с режима Night Mode ще можете да се отдадете на необезпокоявана почивка. Когато използвате този режим, климатикът работи на най-ниски обороти на вентилатора и плавно намалява (в режим на отопление) или увеличава (в режим на охлаждане) температурата в стаята, за да създаде благоприятна и здравословна атмосфера за отдих и отмора.

И като заговорихме за здравословна атмосфера, няма как да не отдадем дължимото внимание на системата за активно филтриране и пречистване на въздуха, интегрирана в инверторните климатици Midea Oasis. Повечето хора дори не подозират колко опасен за здравето може да е въздухът в домовете им. Най-често опасността се крие в наличието на прах, полени, акари, вируси, бактерии, формалдехид, амоняк и други болестотворни организми във въздуха. Те могат да предизвикат редица респираторни заболявания и алергии. С помощта на йонизатора и на фотокаталитичния филтър на климатиците Мидеа Oasis те вече няма да застрашават Вашето здраве, а Вие ще се радвате на кристално чист планински въздух в дома Ви.

В допълнение към системата за активно филтриране на въздуха климатичните системи Мидеа Oasis разполагат с алуминиев топлообменник с хидрофилно покритие и функция за автоматично самопочистване, които възпрепятстват натрупването на конденз във вътрешното тяло на климатика и по този начин възпират развитието на мухъл и бактерии.

Климатиците Midea Oasis разполагат още с функция за автоматично възобновяване на работа при спиране на електрическото захранване (Auto Restart), с функция за използване на последно зададената позиция на клапата на климатика (Louver Position Memory), с функция за известяване при изтичане на фреон, както и с режим за пестене на енергия, когато климатикът е на standby (1W Standby).

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *