Професионална козметика с мултивитамин концентрат от Jean d’Arcel cosmetique

Все известен факт е, че няма жена, която да не е суетна и да не държи да изглежда добре. Всекидневно всяка жена използва куп козметични продукти, с които да подчертаят красотата си и да я запазят за по-дълго време. В този си стремеж те дават ненужно много пари за всяка нова козметика, която се появи на пазара, но невинаги всичко, това което се рекламира има положително въздействие. За това не правете повече експерименти с кожата на лицето си, а се доверете на професионалната козметика на Jean d’Arcel cosmetique. Съчетала в себе си германската прецизност и френското качество, компанията произвежда висококачествена козметика, която да бъде от полза на потребители, а не да им вреди. Това е и причината компанията да произвежда специална серия козметика с богат комплекс от витамини. Освен козметични кремове, лосиони, гелове и маски, се предлагат и ампулите с комплекс от А, С, Д и Е витамини. Ампулите имат освежаващо и подхранващо действие върху кожата, като подсилват естественото възстановяване на клетките и й придават еластичност. Стимулират изграждането и забавят разрушаването на колагеновите връзки, подобряват здравината и заглаждат най-горния слой на епидермиса, като активират естественото обновяване на кожата. Незабавно освежават кожата и трайно я предпазват от свободните радикали. Действието на витамините като активни съставки в тази серия са следните:

– Д-пантенолът ускорява растежа на клетките, обновява по-бързо зрялата кожа, прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което увеличава влажността в кожата.

– Витамин А е много важен за доброто функциониране на кожните клетките. Използва се от хора със суха кожа, склона към белене. Стимулира възстановяването на кожата и тя отново е мека и еластична.

– Витамин Е защитава клетките от свободните радикали, повишава влагата в кожата, изглажда бръчките, повишаване еластичността й и предотвратяване процеса на стареене, предизвикан от слънчевата радиация.

За да бъде ефекта от терапията с този комплекс успешна, съдържанието на ампулите трябва да се нанася върху почистена кожа сутрин или вечер. Почувствайте красотата и свежестта със серията козметика за лице Vitaminee на Jean d’Arcel comsetique.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *