Публикувай капсула на времето в Jabse

Всички знаем, че Jabse е най-известната българска търсачка, която освен стандартните услуги за потребителите, предлага и някои много полезни инструменти. Последните правят от търсещата машина един полезен ресурс за уебмастъри, SEO експерти и копирайтъри. В тази статия решихме да отделим малко време на най-полезните опции в Jabse и така нека започнем.

Първата полезна и в същото време забавна опция, са капсулите на времето Jabse.InK, които ви позволяват да публикувате статия или история на дата в бъдещето. Веднага щом напишете съдържанието можете да посочите, кога да се появи в сайта, а до този момент то ще бъде недостъпно.

Така например може да правите прогнози за спортни и политически събития или пък просто да градите постепенни връзки към сайта ви. Капсулите могат да послужат и за много други неща стига да развихрите фантазията си. Естествено получавате шанса да ползвате инструмента и като класическа директория за статии.

Всичко, което трябва да сторите, за да използвате тази екстра на търсачката, е да напишете хубава и увлекателна история, след което натискате „публикувай в капсулата на времето“  и селектирате датата, на която желаете текста да се покаже. Това е всичко, става лесно и бързо.

Други полезни неща в търсещата машина Jabse, са възможността за създаване на имейл адрес, богат набор от изображения и новини от България и света. Всички те са леснодостъпни, заради олекотения дизайн на уебсайта. Просто влезте и се забавлявайте на воля, като откриете всички необходими продукти, услуги или просто важна информация.

Финални думи

На този адрес ще намерите още полезни неща за търсачката, така че не се колебайте да го отворите в браузера си. Напоследък се забелязва повишаване на интереса към Jabse и това не е никак случайно предвид горе изброените инструменти и благини. Надяваме се нашата, че статията ни е била полезна за вас и ви е помогналата, да търсите по-точно в световната мрежа.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

1 Response to Публикувай капсула на времето в Jabse

  1. Пловдивски обяви каза:

    Много интересно е това с капсулите на времето.
    Благодарим, че ни разяснихте всичко това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *