Радио N-JOY стана на 5 години

В деня на детето, 1 Юни, една от най-популярните радиостанции в България – Радио N-JOY отпразнува стоят пети рожден ден. Повече от 400 верни фена на радиото се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във „Веселата градинка на радио N-JOY”, намиращ се в Южният парк на столицата ни.

Малки и големи бяха забавлявани от водещите Генчо и Нейа, а домакините от радиото бяха подсигурили множество изненади и лакомства за най-малките си приятели които празнуваха и деня на детето. От своя страна децата от вокална група „Смехоранчета” поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички гости на тържеството с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионалисти даваха безплатни уроци по танци на престрашилите се малчугани, а такива не липсваха.

Радио N-JOY ще продължи да празнува своят рожден ден през целият месец Юни в своят ефир. Слушателите ще бъдат забавлявани от специални гости в предаването „Инспектор N-JOY”. Гости на „инспектора” вече бяха Гена Трайкова, Асен Блатечки и забавният метеоролог на БТВ – Емил Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в медията и слушателите и по случаи рожденият ден. От радиото обещават още много бележити гости през текущият месец.

В края на месец Юни, един от слушателите на радиото ще спечели награда – почивка за двама на родното Черноморие, а междувременно през другите дни от месеца всеки слушател ще има шанса да спечели малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY за момента е най-голямата радиоверига на територията на България. Към момента, радио N-JOY се излъчва ефирно в 12 областни града, както и близките до тях по-малки населени места. Радиото покрива над 60% от населението на страната със своето ефирно предаване. Освен това, всеки който не може да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи посредством интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за онлайн радио.

Радио N-JOY печели слушателите си с многото игри и приятната музика. Емблематична за медията е радиоиграта с „Инспектор N-JOY”, която е позната на малки и големи. В радиото се е приютил и един най-известните родни рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутришно радиоредаване – „Спенс и сутришният екипаж”.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *