Ръчни Покани за Рожден Ден – Защо да ги Изберем

Ежедневно многобройни рождени дни се отпразнуват. В днешното натоварено ежедневие много по-често известията за рожден ден се пращат, чрез електронната поща, през социалните сайтове като facebook и twitter, смс-и, чат програми като skype или чрез бързо позвъняване по телефона. Но най-добрата покана е изработената на ръка. Не само че е официална и класическа, но е и по-удобна за гостите, като самото получаване и изпращане на отпечатаната картичка може да се направи изключително забавно. Освен това ще направите и приятно впечатление на хората, които смятате да поканите на вашето празненство за рожден ден. Ето основните причини защо ръчните известия за рожден ден са по-добрият вариант от електронните си събратя:

Ръчната картичка за рожден ден показва, че вас ви е грижа за партито и за хората, за които го правите. Със сигурност можете да известите приятелите по skype, телефона или и-мейла. Или да разпространите вестта от уста на уста или чрез социалните мрежи. Но пращането на ръчни известия, независимо дали са направени от вас или поръчани от някоя рекламна агенция, демонстрират сериозността която влагате в честването на рожденият си ден.

Ръчната покана е по-класен и по-официален метод да поканите гостите си на рожденото парти. Ако организирате забава за 8 годишни калпазани, те няма да схванат нищо от формалност и класа, но биха се зарадвали много на готино оформени нарисувани известия с любими герои. Но добре направените покани ще направят превъзходно впечатление на шефа, колегите, роднините, приятелите ви. Ако не познавате лично всички, които смятате да дойдат, телефонното обаждане е неприемливо. Въоръжете се с търпение и добре направени покани за рожден ден и започнете да ги изпращате на всеки, който смятате да поканите на веселбата за рожденият ви ден.
Хартиената покана е по-добрият вариант от съобщението в skype, защото в нея може да се намира конкретна информация за купона – къде ще се проведе, дали ще има някаква тема и ако има как трябва да са облечени поканените. Може да внесете и забавни мотиви в поканата, които да позабавляват госта.

Хартиените покани за рожден ден са персонални, докато електронните известия са някак по-безлични, пък и има голяма вероятност известието ви да отиде в спам филтъра и приятелят ви да не я види.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *