Ремонт на телефона LG Леон в София

Ремонт на LG телефон Leon

Четириядрен процесор, технологичен VGA-дисплей с мигновена реакция на докосванията, великолепно цветопредаване, нови възможности за заснемане на снимки и видеоклипове – всичко това се намира в смартфона LG Leon, който едва се появи на пазара и веднага спечели завидна популярност.

Тъй като компанията ни се занимава с ремонта на смартфони, отбелязваме също така и високото качество на изработката на устройството, използването на идеално балансирано съотношение на материали и доказани технологии. Всичко това прави работата с LG Леон невероятно удобна, проста, функционална. За съжаление обаче, ремонтът на Lg Leon също е особен и може да научите за него повече от специализираният Apple-Service.biz за ремонт на LG Leon в град София.

Особености при ремонта на смартфона LG Leon

Както вече споменахме, този смартфон е един малък технологичен шедьовър, в който всичко е добавено и балансирано. Разбира се, всяка повреда и последващите я ремонтни дейности нарушават този баланс и лишават системата от неприкосновеност. Ето защо, при ремонта на LG Leon е толкова важно да се спазват най-високи стандарти и чистота.

Ето какъв трябва да бъде ремонта на този смартфон:

 • навременен и бърз;
 • използване само на оригинални, или подобни по качество резервни части;
 • извършване на задълбочена предварителна диагностика;
 • провежда се само от опитните ръце на професионалистите;
 • с тестове на всички системи след ремонта.

Именно този подход ще бъде приложен в нашия сервизен център.

LG Леон престана да вижда сим-картата

Както и много смартфони, Леон има своите най-популярни проблеми. Единият от тях е проблемът с рийдъра за сим-картата, в резултат на което смартфона престава да вижда сим-картата и съответно потребителят губи възможността да общува и да сърфира в мрежата. Този проблем не е твърде сложен и изисква само бърза подмяна на самия четец, което се извършва в рамките на няколко часа.

Единственото нещо – преди да подменим четеца, правим пълна хардуерна диагностика, за да се разкрият и други възможни проблеми. Понякога смартфона не вижда сим-картата поради софтуерни проблеми.

Leon не се включва. Какво да правя?

Ако вашият смартфон LG Leon не се включва (и вие сте сигурни, че батерията е заредена) – тук най-вероятно има място за доста сериозни хардуерни повреди. Припомнете си, не е ли подлаган смартфона на следните въздействия:

 • попадане на влага;
 • прах;
 • висока температура;
 • падане или въздействие с тежки предмети.

Всичко това може да стане причина LG Leon да не се зарежда. Повече за проблема ще ви кажат специалистите на нашия сервизен център след провеждането на цялостна диагностика.

На Лджи Леон не работи камерата

Понякога при ремонта на LG Леон се сблъскваме и с проблеми с камерата. Всеки собственик на този смартфон знае, че камерата – това е едно от най-силните звена на устройството. Благодарение на съвременните технологии, смартфонът поддържа снимане с помощта на жестове, прави ярки снимки, дори и в трудни условия и ви позволява да снимате зашеметяващо видео.

Ако качеството на снимките неочаквано се влоши, изгуби се авто-фокуса или върху обектива се появят някакви дефекти, може да се наложи отваряне на телефона, почистване на камерата, както и нейната пълна подмяна. В някои случаи се появяват и софтуерни грешки и бъгове. Във всеки случай обаче, ремонтът ще започне с диагностика, след приключване на която ще Ви уведомим за това как ще се извърши ремонта, колко ще струва и в какъв период ще бъде направен.

Ако изпитвате притеснения от непрофесионалната намеса и искате без притеснения да отстраните неизправностите от Лджи Леон, просто се свържете с нас! В компанията ни ще се радваме да направим консултация и да извършим много бърза и напълно безплатна диагностика, за да предложим най-добрите цени и да пристъпим към бързата, качествена и дълготрайна поправка без последствия!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в GSM, Технологии. Постоянна връзка.

1 Response to Ремонт на телефона LG Леон в София

 1. Даниела Анелова каза:

  Ползвам LG leon от година беше абсолютно нов но от извесно време по някога се появяват черти като на стар телевизор с протектор е случвало се и да го изсускам нося го във влажна среда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *