Резервни авточасти с отлично качество от АВТОХИТ Трейд ООД

АВТОХИТ Трейд ООД се затвърждава на българския пазар като лидер в дистрибуцията на резервни авточасти, благодарение на своята добре обмислена политика. Също така това се дължи най-вече на компетентния екип от амбициозни специалисти, предлаганите разнообразни продукти, както и цените, съответстващи на пазарното търсене, а също така и всекидневни доставки до всяка точка на България. Търговската мрежа на фирмата е изградена в град Стара Загора — с три магазина, а в по един Варна, Бургас, Пловдив и София. В града на правите улици е разположен и централния склад, които е изграден на две нива с обща площ от 600 кв. метра. В специализираните магазини на компанията можете да откриете части за aвтомобилите: Audi, Ford, Skoda, Volkswagen, Mercedes, BMW, Opel, Renault, Seat, Peugeot и Citroen. В каталога на АВТОХИТ Трейд ООД се предлагат части от световни производители с марката: INA, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, GATES, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, SACHS, BERU, MAHLE, LUK, WAHLER, ELRING и др. Компанията е главен вносител и на утвърдени марки авточасти като HANS PRIES GMBH & CO.KG, MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group.

Клиентската заинтересованост непрекъснато расте, не само заради предлаганите качествени продукти, но и заради коректното обслужване от страна на фирмата. АВТОХИТ Трейд ООД предлага специално предложение за своите корпоративни клиенти, осигурявайки поддръжка на складовата наличност на автопарка им, както и въвеждане на всички налични автомобилите в базата с данни на компанията. Така се улеснява намирането на необходимите авточасти, а също е възможно и проследяване на обслужването на даден автомобила. Компанията всекидневно прави доставки на поръчаните от Вас продукти с куриерска фирма, с жп. транспорт или автобус, както пожелае клиента.

Доверявайки се на АВТОХИТ Трейд ООД Вие получавате гарантирано качество на продуктите и услугите, чиито цени не подлежат на промяна през годината, както и коректно обслужване от персонала на компанията.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *