Сайтове – как да изберем сайт?

Възможностите за изработката на уеб сайтове са различни – може да бъде направен статичен или динамичен сайт.

В първия случай говорим за сайт, на който всяка страница е отделен HTML документ, който се зарежда при извикване. Такъв тип сайтове са подходящи за по-малки фирми, които могат да представят информацията на Интернет аудиторията в 3-4 страници.

Във втория случай, когато говорим за динамични сайтове става въпрос за база от данни, като всяка страница се извиква от самата база данни. Тези сайтове се създават върху различни платформи, като самия сайт представлява отделен темплейт – файлове, функции и изображения, които визуализират сайта върху дадена платформа. Динамичните сайтове са подходящи за хора, които имат повече информация и които ще представят пред Интернет обществото по-голям брой страници.

Идеята на сайтовете е да представят бизнеса в Интернет – мястото, където хората търсят това, което им трябва. В България с всеки изминал ден се увеличава броя на потребителите на широката мрежа и точно затова е важно всеки да разполага с фирмен уеб сайт, за да може да предложи своите услуги или продукти на хората, които се нуждаят от тях.

След като поръчате изработката на своя фирмен сайт е нужно да го рекламирате. Как да направим това в Интернет? Отговора е съвсем прост. Най-голяма възвръщаемост на инвестициите носи SEO или оптимизацията на сайтове за търсачки. Цените за SEO варират в зависимост от конкуренцията, която правят фирмите в дадена ниша. Освен това можете да пуснете Пей Пър Клик кампания, което означава платена реклама, за която се плаща на всеки клик. Други похвати за популяризирането на един фирмен сайт в Интернет е управлението на репутацията и оптимизацията за социални мрежи.

Всички тези услуги могат да привлекат стотици и дори хиляди посетители във всеки сайт и така всеки бизнес може да процъфти за кратко време. И тъй като бъдещето е изцяло предопределено за Интернет то за всеки е задължително да присъства там и да популяризира своята практика.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *