Сериалът Листопад: Накратко

Листопад е заглавието на сериалът, който плени стотици хиляди почитатели пред телевизионния екран. Дали е най-хитовия турски сериал – без съмнение да. Поне анкетирания реализирани за гледаемостта на турските сериали поставя Листопад на първо място.

Съставен е по мотиви от романът на Рашад Нори – “Чучулигата”, предава прочувствената на свързано семейство свикнало да обича и уважава роднините си.

Сериалът Листопад разказва за семейство Текин – многочислено и задружно. Току що явили се в Турция имат вид на доволни и обединени. Ако да знаеха какво ще им се случи.

Али Раза и Хайрие са си родили 5 деца. Най-голямата от тях е Фикрет. След нея е Шефкет, а след него са 2 сестри – Неджля и Лейля и най-мъничката актриса на име Айше. Традиция на фамилия Теник е всяка една вечер фамилията да се събира на трапезата. Тук можем да означим символиката на самата трапеза. Тя символизира обединеността на фамилия Текин и доверието им по между им.

Шефкет е служител в банка. Работи прилежно и почтено. Комшийката Седеф е вътрешно влюбена в него, но уви в началто той не симпатизира на любовта и. За най-голямо нещастие в ежедневието на фамилия Теник се намесва Ферхунде. Тя оплита много сръчно в примамките си Шефкет и те се бракосъчетават. От тук насетне животът на цялата фамилия се изпълва с промени.

Фикрет е следващата героиня от сариалът. Тя е умна и зряла жена, но все още сърцето и е празно. След много беди, които и предлага животът тя намира за уместно да сключи брак тайно и да се отърве от кошмарът, който цари в дома на семейство Текин.

Другите сестри в сериалът Листопад са Неджля и Лейля. От най-грижливи приятелки те се във врагове заради това, че и 2-те се влюбват в един и същ човек – Улс. 1-ва в клопката му попада Лейля, дори е задължена да се омъжи на сила за него. След това и Неджля. Ситуацията става нетърпима… Всичко е с главата надолу.

През колко трудности ще мине семейство Тенин узнаем в последния сезон на турския сериал Листопад.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *