Силата на дамските парфюми

Влезем ли в магазин за козметика и парфюмерия, независимо дали търсим мъжки или дамски парфюми, със сигурност се питаме кой точно да изберем. Е, сега ще ви помогнем да вземете това трудно решение, когато ви се наложи, дали да приятел или за себе се, хубаво е да купите най-подходящото шишенце от първия път.

Днес, доста често магазините се посещават заради известните маркови парфюми. Някои могат да си ги позволят, други спестяват, за да си ги купят. Дори да не сте със скъп парфюм, обаче, това няма да е фатално. Парите им не са малко, заради което и ще ви посветваме да сте много внимателни, за да не попаднете на грешния аромат.

Интересен факт, който може би се забелязва повече при различните дамски парфюми онлайн е, че ароматите се делят на 5 вида – тежки, леки, свежи, тревни и цветни.

За тийнейджърките са по-подходящи леките миризми. Те се предпочитат и от блондинките. Тежките се препоръчват за по-зрели дами, както и за тези с черни коси и тъмна кожа.

Цветните парфюми са характерни за кокетните мацки, а за „по-мъжките” момичета, със спортни натури се препоръчват свежите и тревните аромати.

Разбира се, има още фактори, които определят какви дамски парфюми да си купим или как мъжете да изглеждат най-добре в очите на другия пол. В професионалната и делова среда е добре да подберем по-строгите и силни аромати. За дискотека, тържество, събиране или друг весел повод изберете свежители, екзотични, интересни и провокиращи аромати.

Доста хора се чудят защо не усещат истинския мирис на парфюма веднага щом се напръскат с него. Когато сме в магазин, например, изпробвайки шишенце върху тестер, често и най-хубавият парфюм мирише не толкова добре. Е, това се получава, защото трябва да изчакате 10-15 минути преди да усетите истинското ухание на избрания продукт. Тогава се разкрива цялата му сила, а вие сте готови да решите дали той е точния избор за вас.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *