При повреда обръщате ли се към сервиз?

Решихме да направим малко проучване на тема „Какво правим, ако някой уред у дома се повреди”. Попитани бяха точно 50 човека, без значение на пола. В хода на събиране на информацията се натъкнахме на различни отговори, които ни помогнаха повече, защото се оказа, че днешно време хората са се научили да мислят извън границите на приетото.
Всъщност, като се има предвид, че живеем в ерата на технологиите и на нестандартните решения, това не би трябвало да ни учуди. По – голямата част от запитаните дадоха отговор, че ако нещо се развали го носят на поправка. Много от домакинските уреди са с висока цена и закупуването на нови такива се приема като вариант само в краен случай.

Друга част от запитаните отговориха така „ Днес има изключително много неща, за които има сервизи. Не е както едно време, развали се хладилника, печката. Не, че и те не се развалят, но определено присъствието на услугите за ремонт е по – различно. Вече има фирми, които се занимават с поправката на наистина всичко, дори и на неща, за ремонта, на които е дори смешно да говорим.”

Тези анкетирани обясниха, че според тях, благодарение на времето, в което живеем всяка услуга се е променила малко или много. Сред запитаните имаше група младежи, които всъщност бяха тръгнали  да посетят сервиз. Точно те дадоха пример, че вече няма нещо, което да не може да бъде поправено и че всъщност и дори да не е развалена дадена вещ, тя трябва да минава през рутинни прегледи. Дори като пример посочиха ски принадлежности, които трябвало да посетят определен ски сервиз в квартал Изток.

Можем да отсъдим, че младото поколение определено има по – разчупено виждане на нещата, независимо за какво става въпрос. Модернизациите определено са оказали ефект върху мисленето и съзнанието, което се отразява в новостта на идеите и тяхната реализация. Вече не се приема едно решение на проблема, защото винаги може да се измисли ново, по – полезно.

[Total: 0    Average: 0/5]
Публикувано в Спорт. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *