Спортни немски обувки „Рънсейфър”

Немски обувки

Немски обувки

Бягането в училищни дворове, паркове и в домашни условия е приятен вид тренировка, която голяма част от хората използват за поддържане на тонуса и добра форма. Много от тях, обаче пропускат факта, че неправилно проведените тренировки крият опасност за здравето.

В опитите си да направите по-дълго бягане се стига до момент, в който вие натоварвате вашето тяло и е възможно да нарушите здравословния си баланс.

Немски специалисти са открили решение на този проблем, като предлагат спортни немски обувки, които да следят за правилното протичане на вашата тренировка. Това е поредният иновационен скок в бъдещето, който може да промени много детайли в тренировките на професионалисти и любители.

Немските обувки „Рънсейфър”

Рънсейфър буквално се превежда като безопасно бягане. В немските обувки са вградени различни биометрични сензори, които отчитат колко бързо, дълго или интензивно бяга човек. Тези специфични сензори могат да определят дали се движите по мека или твърда повърхност. Събраните данни се предават чрез блутут към смартфона, който ги препредава към централен компютър за анализ на приетата информация.

Така по време на осъществяването на тренировка в реално време, трениращият получава обратна връзка, която му дава ценни съвети за това как да подобри тренировката си. Част от съветите са свързани със забавяне на темпото, нужда от почивка или прекалено натоварване на краката.

Мнение на хора за немски обувки „Рънсейфър”

Сериозна част от любители и професионалисти споделиха, че нямат търпение да се сдобият с този невероятен продукт, който ще им даде възможността да планират по перфектен начин своя график и тренировка. Тези, които обожават да бягат твърдят, че цената за тях няма значение и ще закупят това иновационно чудо на мига, в който се появи на пазара. Така те ще могат да извлекат максимално полза от своите тренировки. Повече можете да разберете на този сайт за обувки.

Създателите на немските обувки „Рънсейфър“ от института „Фраунхофер“ очакват, че до 2015 г. новият продукт ще бъде пуснат в продажба и хиляди ще могат да му се насладят.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *