Станете рекордьори по добив с торове, които промениха земеделието

Повечето от българските производители на земеделска продукция си мислеха, че знаят  какви торове да прилагат за да постигнат високи резултати. Постоянно говореха, че добивите им се равняват на тези достигани от производителите в развитите страни. Световните растениевъди започнаха да увеличават добивите си с над 2 пъти, което беше изненадващо и дори се предполагаше, че това е непостижимо освен ако не се използват ГМО.  Някой от производителите решиха, че слагат малко торове и започнаха да увеличават количеството им, но това не само не увеличи качеството и количеството на реколтата, но дори имаше негативен ефект и много от продукцията се унищожи. Тези „специалисти“ не си дадоха сметка, че както недостигът така и излишъкът на вещества натоварва растенията и те не могат да се развиват.
Агроиндекс България промени дефиницията на понятието „висок добив“ с торове произведени от най-големите лаборатории в световен план, занимаващи се със селскостопанската индустрия. След като клиентите на фирмата започнаха третиране на посевите с Тера – Сорб, Амино Квилант и останалите продукти от каталога резултатите им не закъсняха.
С това се сложи край на закостенелите разбирания за земеделието и схващанията за храненето на растенията се промениха. Вече се знае, че не е важно колко хранителни вещества ще се дадат на растението, а колко от тях ще се усвоят.
Широката гама торове и амино квиланти стимулират растенията за бурно развитие, а също така ги защитават от агресивните фактори на външната среда. Състава на продуктите представлява една балансирана и разнообразна комбинация от микро и макро елементи, аминокиселинии и хумусни екстракти, с които максимално да се задоволят хранителните нужди дори на най-претенциозните растения.
Продуктите на Агроиндекс България включва също мощни физиологични стимуланти за растенията, подпомагащи усвояването на хранителни вещества и спиращи окапването на цветовете, обезцветяването на листата, затрудненото създаване на коренова система. Така се помага на растенията да използват максимално потенциала си за да се постигнат много високи резултати

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *