Статии разкриват какво, всъщност, искат жените

Когато един мъж иска да привлече вниманието на отсрещния пол, основният въпрос, който се върти в съзнанието му е „Какво искат жените?”. В много статии се пише, че трябва да впечатлите дамата не само физически, но и да блеснете със своя интелект. Всъщност има някои ключови особености, които грабват женското внимание:

  • Грижете се за себе си!

Въпреки, че е важно да има емоционално привличане, първият контакт е визуалният. Една жена иска да хареса това, което вижда. Така че се облечете подобаващо в чисти и спретнати дрехи. Важно е те да ви стоят добре, да ви придават свеж вид и да се чувствате комфортно в тях.

За да оформите мускулите на тялото си, тренирайте няколко пъти седмично. Дамите си падат по мъже с добро телосложение, точно както мъжете харесват жени с добре оформена фигура.

Нищо не привлича така неустоимо, една жена, както хубавият парфюм. Заложете на ухание, което ви харесва и най-много се допълва с вашия естествен аромат. Ако си обърнете необходимото внимание, жените ще ви забелязват.

  • Дръжте се учтиво и непринудено!

Говорете убедително и се изказвайте интелигентно. Дамите харесват мъже, които са наясно със себе си и имат категорична позиция. Изслушвайте я- не е много приятно тя да разказва нещо, а вие да я прекъсвате непрестанно. Усмихвайте се на разказаната от нея забавна история или пък в отговор на закачливия й поглед. Жените харесват мъже, които умеят да се шегуват и не се вземат много на сериозно. Бъдете учтив и не се дръжте грубо. Поддържайте контакт с очите и не подценявайте не вербалната комуникация. И двамата ще се чувствате комфортно, ако взаимно се наслаждавате на компанията си.

  • Бъдете джентълмен!

Всяка жена харесва жестовете на внимание. Може да й отваряте вратата или да й помогнете, докато си облича палтото. Ако се уговаряте за среща, съобразете се с плановете й. Накарайте я да се чувства специална. Обсипвайте я с внимание на малки дози. Прекарвайте повече романтични моменти заедно- това сближава и сплотява.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Won Hundred Outlet • Мода за мъже и жени • Супер цени — Mania.bg, WWW, Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *