Стикерите за стена

Стикерите за стена имат много начини на приложение в ежедневният ни бит. Стикерите за стена са цветни и биват  поставени на подходящо място, където да предизвикват внимание и възхищение, те са изработени от винилно фолио и биват предлагани в много видове и модели  на нашият пазар.

Лесно се поставят върху стена, стъкло, огледало или дори в мокрите помещения и сте готови – домът ви сияе!  Съществуват много видове готови модели стикери за стена, които са налични като цял дизайн стикер за стена с удобна за монтаж трансферна лента за удобна и бърза инсталация. Композициите понякога могат да бъдат закупени в опаковка с няколко стикера за покриване на една от стените, с различни размери и елементи. На фона на старите алтернативи – тапет или рисувано изображение, стикерите за стени пресъздават нов изглед на стаята у дома буквално за броени минути. Слагате кафето да се свари, и през това време вече сте залепили Вашият стикер за стена. Самозалепващите стикери за стена съществурат в невероятен дизайн, като растения и флорални мотиви, произведени с невроятни орнаменти красиви цветове и нюанси.

Стикерите за стена, не са пригодени за употреба на друга стена след отлепянето им. За да се похвалите в последствие с добри резултати, вашата стена трябва да бъде почистена и без мазни петна или релефни орнаменти, те възпрепиатстват стикерите за стена да се придържат на стената. Удобството при стикерите за стена е, че Вие нямате нужда от помощ от добър интериорен дизайнер. Всичко, което трябва е да изберете стената, където желаете да поставите вашите стикери за стена. Може първо да маркирате ако не сте сигурни и след това пристъпете към монтирането. Монтирани стикерите за стена безпроблемно издържат най-малкото 6 години и не оставят следа при отлепянето им. Това означава, че се подменят безпроблемно и бързо и са особено подходящи за смяна на интериора, ако често сменяте и подменяте обликът на Вашият дом.

Нека в заключение споменем някои предимства на качествените стикери за стена.

  1. Бърз и лесен монтаж.
  2. Стикерите не са скъпи.
  3. Нямате нужда от дизайнер специалист (но не вреди да имате такъв).
  4. Когато ви дотегнат можете да ги замените с други.
  5. По-лесно и по-приятно е от изрисуване на стените от бояджия или художник.
  6. Животът им е достатъчно дълъг.
  7. Можете да избирате измежду стотици модели онлайн.
  8. Нескончаем избор на големини.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За kartinite

Информация за мен
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *