Shopping cart

Стоматологичен център DentLux д-р Светлана Стоилкова

Безспорен е фактът, че красивата усмивка е един от задължителните атрибути на вашата цялостна перфектна визия. Денталната практика в клиника DentLux е ориентирана към профилактика, диагностика, анализ и лечение.

Когато хигиената е на ниво, е на лице правилен субективен подход на пациента към остатъците от храна и бактериална плака. В противен случай, нередовното миене на зъболекар и неявяването на профилактични прегледи води на кариеси, възпаления на венците, поява на зъбен камък и парадонтит. За да се редуцира рискът от такива рецесивни процеси се налага да посещавате профилактично вашия зъболекар поне на всеки 6 месеца. Следващия фактор е да следвате стриктно препоръките на вашия лекар. Без значение дали имате здрави зъби или някакви проблеми, мийте зъбите след всяко ядене или три пъти дневно, плакнете редовно с разтвор за уста и използвайте интердентална четка или конец за зъби.

Мит или истина е, че скъпата четка е за предпочитане? Определящ всъщност е факторът, до колко сте се спрели на подходящата четка. При най-малките болки и съмнения, се обърнете към вашия стоматолог, защото пренебрегнете ли ги може да стигнете до инвалидизиращи вашата красива усмивка вадене на зъби, тежка форма на парадонтит или други нежелани състояния. При симптоми като трайно кървене, парене и болки в областта на венците при миене, влошаване на дъха или чувствителност към топли и студени храни и напитки, на всяка цена потърсете вашия зъболекар.

Навременните и чести посещения на денталната клиника са от голяма важност за оралната ви хигиена, продължителността и устойчивостта на лечението в DentLux. Експертите оценяват и правят анализ, прогноза и оптимален лечебен план. Проверяват реално състоянието на всички коронки, мостове, импланти, протези и ендодонтски, реставрационни проведени лечения. Своевременно се диагностицират увреждания и се предприемат терапевтични манипулации. Освен медицински, клиниката провежда и козметични процедури, свързани с ултразвуково избелване, флуорна профилактика, поставяне на брикети, зъбна бижутерия, естетични корекции с бондинг, емайлопластика и други. За повече информация отидете на сайта на денталната клиника dentlux.net.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *