Сватбени аксесоари и подаръци

Слънчогледи – топла сватба, на която бихте имали чувството, че Слънцето измежду масите се разхожда. Те жизнерадост придават и красиви спомени създават със сватбени аксесоари като лента, колан, в косите аксесоар или бижу – да са в жълто или златно – те ще бъдат акцентиращи елементи и енергията и по време на събитието настроението ще засилват. Бижутата със златисти елементи  или кехлибар, са класика измежду сватбени аксесоари и биха подхождали много на сватба в този стил.

Сватба Късно лято – осеяна с късно зреещи плодове в жълто-оранжеви тонове, ще се подсили ефектът, ако любимо място в провинцията изберете и сватбата ще изпъкне, ако топли златни цветове надделяват. Добавете в ретро стил семпли бижута. Изберете любим цвят, който в сватбени аксесоари да вкарате и малките детайли – от роклята до цветята и украсата – закачка ще се получи и много настроение ще внесете, бъдете сигурни.

Символичният речник ще ви помогне може би най-подходящи сватбени подаръцида изберете:

  • Пеперуда – предават желанията на небето според индийска древна легенда. Затова статуетката, картина с пеперуди, и т.н., са към младите пожелание да се сбъднат всички техни желания.
  • Ако дизайнерски необикновен чаен сервиз за сватбени подаръци изберете, или в японски стил, сякаш на младите пожелавате често приятни поводи да имат в дома си на празнични или приятелски просто вечеринки да се събират.

Ако известна сума пари на младите да подарите имате намерение, малък сувенир с определен смисъл няма да е излишен. За да не им свършват парите и всичко да им е наред в живота от материална гледна точка, подберете им сватбени подаръци:

  • Голямо прасе-касичка вътре с монета;
  • Голям кожен портфейл с банкнота вътре;
  • Голяма красива за бижута кутийка, декоративно дърво с парички украсено и т.н.

Какво да подарим на онези, които си имат всичко, или необикновени сватбени подаръци? Като за начало е много по-приятно винаги като подарък да получиш произведение, ръчно направено в занаята от майстор, отколкото конвейерно парче някакво си. Затова, ако нещо по-оригинално искате да изберете за сватбени подаръци, което любим предмет да стане и от поколение на поколение да се предава, авторско изделие на младоженците подарете.      Това може предмет от интериора да бъде – скулптура, свещник, картина, порцелан, кутийка, гоблен, или аксесоар някакъв, но ще трябва тогава за булката и за младоженеца отделно подарък да купувате.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *