Съвети при опаковане в кашони

Привет! Хамалин съм и съм влюбен в мисията си да помагам при преместване. Истината е, че и попрището ме обожава!

В стажа си посъбрах добър опит и сега когато сферата за операцията по местене на товари много се изчерпа възнамерявам да опиша в минимум реда нещо различно – работата по опаковане на индивидуални предмети в кашони.

Кашоните за преместване на индивидуални обекти са два модела – трипластови и петпластови. Трипластовите са икономични и не до там здрави, а петпластовите са уникално здрави и се използват за пренасяне на тежички и деликатни вещи.

Кашоните е възможно да са с дръжки и с дупки за ръце, а могат и да са съвсем обикновени. Могат да се опаковат с тиксо, а е възможно и да се съберат безшевно.

Опаковането на частни предмети и посуда в кашони е скучна дейност, но когато трябва да я направите самички е нужно да се следват няколко прости принципи.

Бумаги, книги, папки и други солидни артикули се полагат в малки кашони. Нарушавайки този стандарт се възпрепятства и без това трудната работа по пренасяне на обекти и отделно от това, ако кашонът е обемист, логично е да е по-небалансиран и деликатен.

Посуда, стъкло и разнообразни по-дребни предмети се слагат в средни по големина кашони, като в зависимост от възможностите може да са три и пет пластови. За максимално сгъстяване се добавя бабъл фолио, вестници, стиропор, амбалажна хартия и други.

Завивки, обемисти дрехи, пердета и леки материали се слагат в най-големите по размер кашони. Смисълът е да не са твърде тежки и да не обърква работния процес.

Дано съветите да са ви помогнали!

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Публикувано в Wood Wood Outlet • Модерни аутлет дрехи • Онлайн цени — Mania.bg. Постоянна връзка.