Shopping cart

Съвети за модерно освежаване и декориране на дома

Освежаването на дома е наложително в наши дни. Малко от нас си строят нови домове. Повечето купуват стари апартаменти и къщи. Други пък притежават своите домове по наследство. Всички тези положения предполагат ремонти или поне освежаване. Как да освежим дома си? За по-творческите личности, това не е трудна задача, но какво да правим, ако нямаме никакви идеи? Ето нашите практични и креативни идеи:

1. Подменете мебелите.

Това е наложително, тъй като те са преобладаващи в интериора на дома. Ако харесвате старите мебели, може да ги освежите, като им подарите една нова тапицерия. Много вероятно е мебелите ви да изглеждат като чисто нови.

Имайте предвид, че голяма част от старите мебели са от истинска дървесина и са уникални като изработка. Това ги прави по-качествени и издръжливи на различни условия, а и на времето. За препоръчване е да ги запазите и ремонтирате. По този начин ще добавите романтичен арт привкус към дома си.

2. Освежете стените.

Пребоядисайте ги, използвайки любимите си цветове. Не се колебайте, дори да ви се струва чудна идеята за зелен цвят, например. Не забравяйте, освен пребоядисването, да декорирате стените. Поставете красиви природни пейзажи или рискувайте с абстрактно изкуство. Доверете се на собствения си вкус.

Оригинална идея е декориране с пана. Те са изключително вдъхновяващи. Модерен вариант на паната са 3D пана за стена от 1001kartini. Там със сигурност ще откриете и реализирате и най-оригиналните си идеи. Самите пана са с по-голяма дълбочина и ще внесат усещане за близост. Може да изберете от колко части да се състоят.

3. Бъдете практични.

Каквото и да променяте в дома си, не претрупвайте. Водете се от собствените си желания, но помислете за подходящо използване на повечето предмети за дома. Това не значи да не украсявате, но когато харесате декоративен предмет за украса, а няма място в стаята, тогава го поставете в друга стая и открийте влиянието му там.

Освежете дома си по собствен начин. Това ще удовлетвори вас и близките ви. Бъдете романтични и практични. Не забравяйте да вложите всичките си чувства при декорирането на дома.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *