Танита.бг – бъдещето на недвижимите имоти

През последните години положението на агенциите за недвижими имоти ставаше все по-лошо. Освен, че пазара силно се сви, на тях започна да им се носи ужасна слава. Причината за това са некадърното и лошо отношение на „брокерите“, за които единствената цел в живота беше да направят, колкото се може по-голяма комисиона и да спечелят, колкото могат повече от всичко, върху гърбовете  на техните клиенти. Хората бавно ги намразиха и не искаха да ги ползват освен в краен случай. За огромно щастие, на нас потребителите, това вече не е единствената реалност. Положението тръгва да се подобрява. Отива към значително по-добро и флагманът на тази промяна е Танита.бг.

Тази млада фирма има голямата амбиция да промени имиджа на агенциите за недвижими имоти. Вместо да наемат слабо мотивирани хора, които се опитват да припечелят нещо върху основните си възнаграждения и да ги наричат брокери, макар нищо да не разбира, Танита.бг избира по-различен подход. Наема мотивирани хора, хора, които имат желание да работят тази работа и за тях не е допълнителен доход, а единствена кариера. Именно понеже за тях това не е просто досадна работа, а кариера те са добре подготвени, непрекъснато се стремят да се развиват и да стават все по-добри в своята сфера. Понеже те градят кариера, когато ги посетите в техния офис на  бул. Генерал Едуард И. Тотлебен 43 ет.2 ап.5 ще ви посрещнат с усмивка, като ценен клиент, а не досадник, от който да изкарат някой лев.

Ще ви обяснят подробно, от началото до края, всички стъпки през, които ще минете. Ще ви консултират кое е най-доброто за вас, защото за тях е важно клиентът да остане доволен и да се върне и друг път. Ръководството на фирмата има желание да стане лидер на пазара за това предлага и много допълнителни услуги в сферата. Клиентите на фирмата винаги могат да се информират за тях, като пишат на [email protected], или пък позвънят в офиса на фирмата  02 41 666 16.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *