Какви тапети да изберем

На всеки в даден момент му се иска да внесе някакво разнообразие в скучните вече помещения на дома, а ако може това да стане бързо и евтино просто страхотно!Е, вече съществува такъв вариант, благодарение на тапетите от Home Max. Те са евтини, лесни за лепене и преобразяват помещението за нула време. Нека обаче разгледаме критериите за правилен избор и от къде да си ги купим?

Правилния избор на тапет

Какво е важно при избора на тапети за различните стаи?

  • За по-оживените места в дома изберете по-скъпи и ярки цветове, тъй като там е необходима по добра устойчивост на стенното покритие, поради излагането на агресивни влияния, като мокрения, неволни удари по стената с твърд предмет и т.н. За коридора може да се използват и по-евтини с някакви по-атрактивни декорации;
  • За спалнята са подходящи меките и успокояващи цветови тонове, придаващи уютна и релаксираща обстановка;
  • За офиса е необходимо тоновете да са по-строги, тъй като това все пак е работно помещение и там обстановката трябва да е респектираща;
  • За детската стая е препоръчително да отдадете предпочитание на светлите тонове или изображения на популярни детски герои;
  • За коридора са добри миещите или боядисващи се модели, позволяващи при появата на мръсни петна чрез едно пребоядисване всичко да стане ново.

Не забравяйте, че цветовете е необходимо да се подберат така, че да се хармонизират с нюансите на мебелите и останалото обзавеждане. Ако става дума за пространство с ограничени размери, отдайте предпочитание на малките фигури, визуално разширяващи съответната зона.

Какви са видовете тапети, които ще откриете в магазина на Home-max?

Най-разпространените и бюджетни са хартиените варианти. Те обаче не са от най-качествените. Вече има и по-добри решения с винилова или флийз основа с по-дебел материал и по-трудно късащи се. При нас ще откриете от всички видове и то на най-добрите цени. Търсите еднотонни, многоцветни, тъмни и светли нюанси, различни графични предложения? Само ние ви осигуряваме разнообразието от нужните ви варианти.

Искате да придадете нов вид на детската стая? Разгледайте нашите предложения, изобразяващи популярните анимационни герои.

Какво лепило да използвам за лепене?

Разнообразието от лепила в момента е огромно и човек може лесно да се обърка. За начало прочетете инструкциите на закупеното стенно покритие, където обикновено производителите назовават марките на нужното лепило. Съществува версия за хартиени платна, за винилови на хартиена основа и за флийз модели.

Защо да се доверите на Home-max?

Защото всичко в магазина ни е ново, неупотребявано и само сега се предлага на изключително ниски цени, а професионалните консултанти ще ви съдействат в правилния избор на подходящата стока. Заповядайте още днес!

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *