Телевизионното изкушение Пепел от Рози

След излъчените турски сериали като Перла, Златната Клетка, Забраненият Плод и не на последно място – Листопад, скоро предстои дебютът на поредният турски сериал.

Почитателите на сериалите от близкият изток не са никак малко, което прави предстоящият турски сериал чакан и желан от многобройни фенове. Ако сте гледали рекламата по телевизията, навярно сте се запознали със заглавието на новият турски сериал. Може дори да сте го срещали някъде и с различно име, но това е нормално предвид различната култура тук в България и в Турция.

За тези от почитателите, които са пропуснали да гледат рекламата, ние ще споделим информация за сериала и сюжета му.

Заглавието на турския сериал е Пепел от Рози. Името му буди много асоциации. Хората го свързват с много различни неща. Например преди време беше много актуален цвета пепел от рози, което е вариация на розовото. Феновете на поп-фолка например знаят песента на Анелия – пепел от рози. Нормално е за всеки човек самия израз „пепел от рози“ да носи  различна асоциация.

И все пак за ревностните почитатели на турските сериали свързват пепел от рози с предстоящият сериал. Излъчването му ще започне съвсем скоро. В момента в праймтайма се излъчва друг интересен сериал, който също събра много почитатели. За учудване на много хора той е испански, а не турски. Може би сте го гледали – Легендата за Испания е неговото заглавие. Той е от 24 епизода и остават малко повече от половината.

Хората, които очакват с нетърпение турският сериал Пепел от Рози, могат да се готвят за неговото начало през идния месец февруари. Тогава се очаква испанската сага Легендата за Испания да свърши.

Най-вероятно турският сериал Пепел от Рози ще достигне по успех Забраненият Плод. Изненадата не е голяма като се има предвид коя е актрисата изиграла главната роля и в двата сериала. Несъмнено Берен Саат е една от причините Пепел от Рози и Забраненият Плод да имат такъв огромен успех.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *