Tiande – нова козметика от Япония

Дерматолозите отдавна предупреждават, че от всички по отношение на кожата проблеми, почти половината от неправилно използване на козметика са причинени или неизползване, най-вече на почистващи продукти. Много жени за лицето си използват козметика Tiande – грим и дневен крем. А дори и четвърт от не използват за почистване на лицето останалите специална козметика. В резултат се появяват червени петна на лицето, пъпки, черни точки, раздразнени области. Понякога за помощ да се обърнат към лекар се налага.

Представете си през деня с кожата ви какво се случва… 2 000 000 потни жлези най-малко 500 грама вода ежедневно отделят, млечна киселина, урея, въглероден двуокис и натриев хлорид. От външната среда попадат по кожата на лицето прах, мръсотия, въглероден оксид и серен диоксид. Плюс това – подхранващ крем, грим и т.н. различна козметика. Всичко това в такива смеси се съединява, които да увредят трайно кожата могат. Така че, едно цялостно почистване не забравяйте на кожата с подходяща за лице козметика, като Tiande.

По какъв начин, с колко и какво да почиствате често лицето си? Да не забравяме и шията… Дали специален продукт изисква всеки тип кожа? Как да се употребява той? Дали е достатъчен само 1 козметичен продукт или повече изисква вашият тип кожа? Кои малки хитрости да се знаят е нужно, от типа на кожата на лицето в зависимост, за да може по-възможно най-ефективен и мек начин да я почистите с подходящата козметика като Tiande.

Мазната или смесена кожа да се почиства е най-добре под формата на крем с пенливи средства, лосион за лице или гел. Тази козметика разтваря добре, себума и потта премахва и порите почиства. За чувствителна и суха кожа тоалетното мляко най-подходящо ще бъде. То от неутрални мазнини е смес и вода. Козметика Tiande достатъчно надеждно мръсотията и потта разтваря, но по много нежен начин действа.

Предимство на тоалетното мляко е, че сухата кожа не губи благодарение на него след измиване влагата си, дори такава получава след използването. Tiande нежно почиства и с различни полезни вещества подхранва. Ако чувствителна кожа имате, използвайте тази козметика от китайски билки и хилядолетни традиции за успокояващо, релаксиращо и омекотяващо действие.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Здраве. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *