Топ 5 развлекателни онлайн игри

В нашето напрегнато и модерно време, с напредването на технологиите, се развиват все повече сайтове за онлайн игри, с които вие можете да се забавлявате и да се отпускате на вашето удобно кресло. Всеки сайт има своята политика на действие и различни игри, но сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com, вие ще намерите една внушителна цифра от игри, която е почти 6 000, от които вие със сигурност ще намерите нещо любимо. Развлекателните игри в сайта са около 1000 на брой, поради тази причина ние сме решили да ви улесним и да ви предложим едни от най-играните развлекателни онлайн игри в сайта за безплатно играене на игри bggdb.com. А те са следните: Robo Chess, Reel Fishing, Wow Connect, Go Fishing, The Duck Hunter.
1. Robo Chess – класическа игра на шах, но вашият опонент е робот, и се споменава, че хич не е лесен опонент, и ще ви бъде трудно да го победите. Хубавото в играта е че се чувстването като на истинско шахматно състезание. Забавлявайте се!
2. Reel Fishing – тази риболовна игра е на достойното второ място и то поради факта, че вие наистина ще усетите тръпката като при реалния риболов. Когато сте уморени и не можете да отидете на езерото, а предпочитате да останете у дома, но в същото време искат и да ловите риба, тогава това е точната игра за вас, която ще намерите в сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com. Вие ще можете да наблюдавате с птичи поглед какво се случва под водата, т.е. сянката на рибата която се движи, като така ще ви бъде по лесно да я уловите.
3. Wow Connect – тази игра ще ви пренесе в света на Warcraft. Вашата задача е да напаснете едни и същи елементи, които се намират на различни места на екрана и да си проправите път.
4. Go Fishing – да, наистина тръгвате на риболов с тази игра, графиката и саундтрака на играта ви пренасят в съвсем реален риболовен свят.
5. The Duck Hunter – в тази игра вие ще трябва да стреляте по патици, които ще прелитат пред вас, играта е забавна.
В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com има ужасно много развлекателни игри, с които наистина ще се забавлявате. Посетете го, винаги сте добре дошли.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *