Топ екшън филми на 2011 г.

Ако търсите нещо с много екшън и напрежение, то вие сте на прав път, погледнете в този списък на най-добрите екшън филми на 2011 г.

В екшън филмите момчетата гледат лошо а зад гърбовете им остават горят пламъци и експлозии. В случай,  че търсите нещо подобно, тогава може изберете един от списъка с екшъни. Никълъс Кейдж се бори с дявола за да отмъсти за дъщеря си, може да видите и Вин Дизел в бясно шофиране и стрелба, тези и още няколко са открояващите се екшъни през 2011г.

Зеленият стършел / The Green Hornet

Готови ли сте да умрете в битка? Едва ли може да ви се случи това ако сте в колата „Черната Красавица“. оборудвана с безброй различни джаджи за борба с лошите. Собственикът на местния вестник Брит Райд и механика Като са двама приятели които имат претенции, че се борят срещу истинските престъпници нападащи невинните хора. Макар и с много комични ситуации. Предлагаме The Green Hornet истински стойностен екшън на вашето внимание.

Механикът / The Mechanic

Артър Бишоп ( Джейсън Стейтъм) е убиец изпълняващ поръчки и се води като изключителен професионалист. В даден момент Артър се оказа в доста неприятна ситуация от стрелец се оказва мишена, а стрелеца не не кой да е собствения му  ученик,  който знае всичките му трикове и тайни. Механикът един от най-добрите екшън филми за 2011г.

Аз съм номер четири / I Am Number Four

Майкъл Бей направи един не лош екшън за млади и стари. Първо излезе романът а после излезе и филма. Въпреки, че идеята за извънземни се поизтърка, но  представена по този начин изглежда оригинална. Има девет извънземни от планетата Лориен, които сега живеят сред хората на Земята. Всички те са преследвани от безмилостни врагове, които са решени  да ги убиват един по един. Джон Смит е номер четири, първите три тинейджъри вече са убити. Той е в непосредствена близост.

С Мръсна Газ / Drive Angry

Ако сте в  търсене на най-зрелищните експлозиви и нямате нищо против да гледате наистина зъл филм С Мръсна Газ (Drive Angry ) е това което търсите. Джон Милтън (Никълъс Кейдж) е беглец престъпник, който има само три дни, за да спаси внучката си, от жертвоприношение на сектата на Сатаната. По пътя си в Оклахома, той успява да спаси сервитьорката Пайпър, която се присъединява към Милтън. По петите им са екип на ФБР, сектанта Джон Кинг и други. Филмът е неочаквано приятен, със страхотни 3D ефекти и остроумни диалози.

Битката за Лос Анджелис /Battle Los Angeles (11-ти Март 2011)

Имаше много очаквания за този филм а според рейтинг на IMDB отговаряше на голяма част от тях, което означава,  че си струва да бъде класифициран  като един от най-добрите екшън филми за 2011 г. Това не е филм за войната като Спасяването на редник Райън, или 100% Фантастичен, но това е смес от двата жанра.

Американските военни сили се борят усилено, за да спасят Лос Анджелис, нападнат от извънземни. Филмът дава невероятни специални ефекти (особено тези на космическите кораби на извънземните), страхотна музика и добър екшън.

Карибски пирати 4 „В непознати води“

Уморихте ли се от пирати и приключния? Не и този път Джони Деп и Джефри Ръш в търсене на загадъчния извор на младостта. Опс, само че в надпредварата участва и друг пират Черната брада (Йън Макшейн) който е известен с неговите свръхестествени способности, и дъщеря му (Пенелопе Крус), красиво и упорито момиче, което и бивша любовница на Джак Спароу. Екшън в филма е гарантиран на 100%.

[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *