Удобството на автоматичните гаражни врати

Днешните гаражни врати не са като онези, които помним от нашето детство – целите в петна от ръжда, шумно затварящи се при най-малкият повей на вятъра и заключващи се с катинар, който лесно може да бъде отворен дори от начинаещ джебчия. Сега вратите са изключително стилни, съвпадащи напълно с екстериора на вашият дом, лесни за обслужване и най-вече удобни за експлоатация, особено когато са снабдени с двигател, който позволява автоматичното отваряне и затваряне. Но какви са предимствата на тази малка техническа джаджа, която толкова много улеснява живота ни?Удобството на автоматичните гаражни врати

Малко техническо обслужване

Двигателите не се нуждаят от почти никакво обслужване. Те имат и дългогодишна гаранция и това носи достатъчно спокойствие при инвестирането в тях. Ако се спазват изискванията за поддръжка и смазване на вратите, двигателите с лекота ще могат да ги отварят и затварят, като по този начин не се натоварват и частите им няма как да се повредят.

Програми за безопасност и сигурност

Друга причина за покупката на двигател за гаражните врати е свързана с уникалните програми в областта на сигурността. С помощта на тези програми лесно можете да държите автомобила и гаража си далеч от крадците. При монтирането на двигател вратата става тройно защитена – срещу отварянето и от нежелани гости действа собствената и тежест, силата на съпротивление от страна на двигателя и механичното заключване на верижната шина, което е изключително само по себе си. Колкото повече сила се прилага за вдигане на вратата, толкова по-здраво тя се закопчава. Другата програма за сигурност е свързана с личната безопасност на хората ползващи гаража и на тяхната движима собственост. Какво имам в предвид? В двигателят има сензори, които измерват съпротивлението на тока, и ако някой или нещо премине под вратата при затварянето ѝ, още при най-малкият натиск върху него веднага се задейства предпазната програма и вратата се връща обратно в напълно отворено положение.

Ниски цени

Двигателите са на много достъпни цени, като дори има гаражни врати, които при промоционалните програми дори се предлагат с безплатен двигател. Така, че можете да се възползвате от този незаменим помощник и ще видите какво означава думата УДОБСТВО!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *