Shopping cart

Вече са ясни съставите на финалистите на Евро 2012

Само 8 дни остават до Евро 2012, което ще се проведе в две държави домакини, Полша и Украйна. Европа се настройва на вълна футбол, а вниманието на милиони ще е приковано върху зеления терен в рамките на 3 седмици, чак до 1-ви юли, когато е финалът на шампионата.

Вече всички 16 селекционера обявиха имената на своите избраници. Всеки отбор разполага с разширен състав от 23 футболисти на които ще се разчита за предстоящите мачове. Това е много важна информация от която повечето любители на футболни залози живо се интересуват, за да имат пълната картина на ситуацията, преди да пуснат своите залози. Както на всеки голям шампионат, така и на този не липсват някои големи отсъстващи. Безспорно най-ощетен в това отношение е отбора на Испания. „Ла Фурия” няма да може да разчита на един от основните си нападатели Давид Вия, както и на един от основните си защитници Карлес Пуйол. Французите ще са без младата си надежда Лоис Реми, а англичаните може да се лишат от услугите на Франк Лампард, ако контузията му се окаже по-сериозна. Друго голямо име, което със сигурност няма да вземе участие за „трите лъва” е полузащитникът на Манчестър Сити Гарет Бари. Новият мениджър на Англия Рой Ходжсън пък реши да не ползва услугите на опитния защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд.

Цялата тази информация е важна при вземането на обосновано решение за пускането на залози, които да имат по-голям шанс да бъдат в крайна сметка печеливши. Освен списъка с футболисти е добре да потърсите и достатъчно статистическа информация, за представянето на отборите на предходните шампионати, както и статистиката от директните мачове между отделните съперници. Всичко това ще ви отнеме време докато съберете нужната информация, но без да го направите няма как да вземете най-правилното решение. С колкото повече информация разполагате, толкова по-голям е шансът ви да направите печеливш залог и да се превърнете в успешен играч.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *