Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Визитни картички за добро представяне на вашия бизнес

  • Home
  • Услуги
  • Визитни картички за добро представяне на вашия бизнес

Визитките са класически рекламен материал, който остана актуален през годините. Печатниците не спират да бълват тиражи визитни картички, тъй като клиентите искат да представят добре своят бизнес. Разбира се, успешната визитки трябва да съчетава красив дизайн, добре организирано съдържание и не на последно място компактност.

В наши дни можете да поръчате нестандартни визитки, като например релефни или пластмасови, разнообразието продължава със специални твърди хартии, велур и дори кожа за по-ексцентричните сред вас. Стандартните варианти могат да бъдат черно-бели или цветни според вашите конкретни изисквания.

Имайте предвид, че визитните картички са нещо от сорта на личните ви документи. С тях вие представяте себе си и дейността си пред обществото и за това е добре да спазвате шаблона. Бъдете уникални и странете от готовите дизайни на визитки, които се предлагат безплатно в интернет пространството. Аз лично правя своите печатни материали в студиото на G-Print и съм изключително доволен от крайния резултат.

Най-хубавото е, че горе споменатата печатница предлага индивидуален подход за всеки един клиент и всички картички са различни по форма, цветове и съдържание. Постъпвайки по този начин вие ще бъдете неповторими и ще представите добре бизнеса си.

Тук е мястото да спомена и цените на визитките, защото много хора се притесняват именно от тях. Няма смисъл да се тревожите, понеже 1000 броя цветни визитни картички струват само 30 лева, което е една страхотна цена достъпна за повечето бизнесмени у нас и не само.

В обобщение

Стотици хиляди бизнесмени и занаятчии залагат на най-широко разпространените рекламни материали: визитки, флаери, брошури, плакати или стикери, за да промоцират услуги или продукти. Това не е никак случайно, защото наглед малките картончета и хвърчащи листчета биха могли да доведат потенциални клиенти за фирмата ви, а също и да реализират реални продажби. Аз се доверих на рекламно студио G-Print и не останах разочарован, опитайте и вие.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *