Work and travel

Сезона на Work and travel usa е в разгара. Всички студенти имат право да се възползват от офертата и няма причина да не го направят. Сега всичко е лесно, стига да имаш желание и ти можеш да се насладиш на емоциите и тръпката която можеш да почувстваш на едно съвсем за теб непознато място, хиляди километро от България, без мама и тати да се грижат на теб. Всичко зависи от теб. Това е стъпката която ще ти помогне да погледнеш на света около теб с други очи. Ще те накарат да се замислиш за много неща които въобще не си забелязвал. Но ще имаш и възможност да се запознаеш с хора които ще те приемат с усмивка, все пак не си единствен Българин който е в САЩ.

10 часа път не са нищо в сравнение на това което което ще завариш когато кацне самолета ти. Да не говорим че ще опит, знание и не на последно място пари ще вземеш от тия няколко месеца прекарани в чужбина където си завързал нови приятелства които никога няма да забравиш.

Ако това ти е първия Work and Travel, не се притеснявай, в нета има толко много инфорция и най-вече от самите студенти, които описват всичко от първо лице, така както те са го преживели.

Сега е моментът да се включиш и ти в WAT. Ако нямаш финансии, теглиш си един кредит, няма да съжаляваш.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Публикувано в Образование, Туризъм и пътувания. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *