Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Забравете за мухъла и плесента заедно с качествения влагоуловител

  • Home
  • За дома
  • Забравете за мухъла и плесента заедно с качествения влагоуловител

Днес все повече хора е оплакват от проблемите с мухъла и плесента в дома, но не се замислят в действителност, каква може да е причината. Ако питате вашите родители или баби, тогава ще чуете нещо много странно и дори парадоксално, а именно че по тяхно време този проблем е бил наистина рядкост, та защо всъщност се получава така.

Причината затова е, че новите жилища и при постройката им се набляга изключително много на добрата изолация на апартаментите. Това разбира се не е лошо, но вследствие на това се получава така, че се задържа не само топлината, но и влагата в жилищата. Разбира се, че не ви казваме да си купувате само стари домове, а просто да помислите как да се справите с влагата. Един прекрасен и лесен начин е да се доверите на качествения влагоуловител. Най-често капацитета на този уред варира от около 10-20 литра. Тук е редно да уточним, че говорим за продуктите за домашна употреба, защото на пазара можете да намерите и такива за индустриални нужди. Ако жилището ви е много малко, тогава смело можете да изберете тези с вместимост от 5-6 литра, защото те ще ви свършат идеална работа. За съжаление те имат един основен недостатък, а именно че за да работят, вие ще трябва да купувате постоянно специални таблетки. За по-малките помещения или пък офиси можете да се спрете на влагоуловител на ток. Те консумират доста малко ток в сравнение с другите уреди в дома ви. Ние лично ви съветваме да заложите на моделите с вместимост от 10-12 литра, защото този вариант е най-добрия.

Не чакайте плесента и мухъла да станат вашите най-добри „приятели” в дома, за да започнете да мислите за решение и как да се справите с тях. Закупувайки качествен влагоуловител вие завинаги ще забравите за този проблем и ще се избавите от досадната влага в дома ви!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *