Жените предпочитат кавалери

Вечният въпрос за това по какви мъже си падат жените е мъчил представителите на силния пол вече хилядолетия. Не един или двама философи са прекарвали безсънни нощи в размисли за това каква е формулата за успеха сред жените. А освен това едва ли има нужда да споменавам колко книги са написани по този изключително проблемен въпрос. Едва ли не всички очакват тази вековна мъдрост да се смести в няколко изречения и в същото време на всички им е омръзнало от до болка познатото „просто бъди себе си”.

Но истината е малко по – различна. Мъжът трябва да бъде себе си, но в същото време да е възпитал у себе си обноските на кавалер. Днешното общество страда от огромен дефицит на джентълмени с онова романтично поведение, което омагьосва дамите. Истинските джентълмени на първа среща подаряват красиви букети цветя, отварят врати и помагат на дамите да слизат. Всичко е в отношението и както е казал Джакомо Казанова

Никоя жена не може да устои на постоянно внимание!““. Но тук не става дума само за количество, а също така и за качество. Мъжете трябва да се научат да бъдат кавалери с една доза загадъчност. А какво по – интересно за женското любопитство от това да подариш на жената букет от рози и да я оставиш след това на собственото и въображение? А също и за нейните заинтригувани приятелки. На силния пол трябва да му е ясно вече, че жените обожават цветята, а това е и едно от най – лесните неща, които той може да свърши. Няма да му отнеме нито много време, нито средства да се отбие в кварталния цветарски магазин и да купи букет рози за дамата на сърцето му.

Или дори вече няма да му се наложи да го прави. Може да поръча доставка на цветя онлайн. Определено така ще се засили загадъчността и може да накара неговата изгора да се влюби до полуда в него преди още да го е видяла. И след всичко това, колкото и безсмислено да му се изглежда на мъжа, купуването на букети може да е ключа към сърцето на неговата дама.

[Total: 0   Average: 0/5]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в За дома. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *