Златната клетка

Златната клетка е най-новия турски сериал, който стартира в родния телевизионен ефир, като можете да го проследите всяка вечер от понеделник до петък от 21:00 часа по БТВ. Златната клетка ще се опита да възстанови интереса на българската телевизионна аудитория, която сякаш малко позабрави турските сериали на фона на супер хитови български продукции като Стъклен дом, Столичани в повече, както и супер сериала на БНТ – Под прикритие.

За настоящия интерес към сериала може да се съди и от резултатите за ключовата дума Златната клетка в Google.bg, където започват да се появяват все по-нови и нови сайтове, които да засягат темата с най-новия турски сериал в България.

За първи път сериала Златната клетка вижда бял свят през 2007 година, когато бива заснет и излъчен по турската телевизия – канал D. Макар в сериала да не участват артисти от супер звездите на съвременното турско кино, режисьорът Селим Деримдаллер и продуцентите на сериала са се постарали да ангажират за Златната клетка някои от най-големите надежди в света на турските телевизионни продукции, като: Батухан Караджакая (познат ни от турския сериал „Забраненият плод”), Неджат Ишлер, Фикрет Кюшкан, Мелиса Сьозен, Мехмет Гюнсюр, Вилдан Атасевер и т.н.

За първи път от БТВ излъчиха Златната клетка в праймтайм-а (20:00 часа) на 31 май, като предложиха на зрителите да се насладят на цели два епизода от драматичната история на Али, Орхан, Нисан, Гюнеш и Мехмет.

Младата аристократка е живяла в Златната клетка на своето семейство цял живот и макар никога да не е изпитвала истинска любов към мъж тя има свой син, който поглъща цялото и време, внимание и любов. Орхан е на другия полюс. Той е свикнал да постига всяка цел, която си е поставил в своя живот, независимо от средствата, които е трябвало да използва, като така се сдобива дори със свой собствен син – Мурат, който макар да не е негова кръв, той възприема именно като такъв.

Али и Гюнеш пък са брат и сестра изправени пред ужасно предизвикателство. Али е обвинен и получава несправедлива присъда за убийството на своята бременна съпруга. Той вече е излежал 10 години от своята присъда, но неговата сестра не иска да се откаже от това да търси правдата, а респективно оневиняването на Али, като е склонна да загърби дори своя собствен живот, за да преследва своята мечта. Дали обаче тя не изпуска нещо в живота, което да я помири със самата себе си и да й помогне да освободи своя брат Али?

Мехмет пък е млад и буен аристократ, който често си навлича проблеми и неприятности заради своя характер. Въпреки, че е наследник на цяла династия дори той понякога ще трябва да се изправи пред предизвикателството в това да бъде отговорен и зрял човек.

Ако искате да гледате един турски сериал, въплътил борбите за власт на турската аристокрация, отказваща да приеме отмиращата си роля в турското общество, както и любовните терзания на главните герой то не изпускайте най-новия сериал в българския телевизионен ефир – турския сериал Златната клетка.

[Total: 0   Average: 0/5]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Разни. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *