Борово

Борово е един от най-китните, чисти и приятни за живеене квартали в София. В Борово ще откриете много зеленина, приятни хора и страхотни обяви за продажба на апартаменти.

Стратегическото разположение на Борово допринася за бързия достъп до центъра на София посредством използването на граничния за Борово, булевард „България”. Другите улици, използвани за административни граници на квартала са „Дойран”, „Гоце Делчев” и „Тодор Каблешков”.

Привлекателността на Борово, като място, където човек да създаде дом за себе си и своето семейство се обуславя и от напълно изградената инфраструктура и администрация на квартала. В Борово ще откриете квартална поща, поликлиника, няколко училища, детски градини и аптеки.

Жилищния фонд на Борово е съставен в основната си част предимно то по-стари сгради създадени по времето на комунизма, но все пак през последното десетилетие там бяха изградени и доста нови и модерни сгради в стил жилищна кооперация. В момента някои от тях не са намерили новия си собственик, а може би причините са и високите цени при продажба на апартамент в Борово.

Множеството открити площи, където могат спокойно да се забавляват малките жители на квартал допълнително повишават стойността на избора на всяко младо семейство решило да се установи. Освен въпросните открити площи в квартала място намират и множество ресторанти, кафенета, бирарии и пицарии.

В Борово или в непосредствена близост до него изобилства и от фитнес и СПА центрове, фризьорски салони, зъболекарски кабинети и т.н. В квартала се намира и пазара „Борово”, а в периферията на Борово ще откриете магазини от веригите „Фантастико” и ”Bila”. На самия булевард „България”, който се явява източна граница на Борово се намира и новостроящият се Mall България.

Ако пък вече сте открили своя апартамент в Борово, то, в случай че пожелаете можете да го ремонтирате, благодарение на услугите на фирмите за окачени тавани в Борово. Ако пък търсите цялостно освежаване на новия си апартамент, то можете да се възползвате от услугите на множеството фирми за боядисване в Борово.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Разни, Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *