Grand Theft Auto V – Актуална и През 2020

Една от игрите, които събира овациите на феновете, се нарича Grand Theft Auto V, макар че е създадена през 2015 година. GTA 5, както я познават геймърите, е екшън – приключенска игра в трето лице, а неин автор е компанията Rockstar Games. Това е петата игра от едноименната поредица, в която попадате в отворен свят, с множество гангстерски битки и възможност да карате автомобили, мотори и други превозни средства по улиците на Blaine Country и Los Santos.

Защо играта Grand Theft Auto V се харесва на геймърите?

За разлика от останалите епизоди от поредицата, GTA 5 предоставя множество подобрения, не само от гледна точка на графиката и звуковите ефекти, но и от възможностите, които получават играчите. Така например, Вие можете да нанасяте много сериозни щети, когато се блъснете с автомобила си в някой уличен стълб или постройка. Тук е работено много над реалистичността и няма да скрием, че производителят е пожънал сериозни успехи, които радват геймърското око.

Няма как да пропуснем и факта, че Grand Theft Auto V, предлага още повече трафик в градската среда на САЩ, а играчът може  да превъплъти в банков разбивач, обикновен уличен крадец или опасен психопат. И тримата са изолирани от обществената среда и трябва да изпълняват различни екшън мисии, за да отърват кожата. Това обаче не е лесна задача, както ще разбере всеки играещ.

В съвкупност от нещата, които посочихме по-горе, това заглавие се превърна в истински хит и е актуално и през 2020 година. Малко нови игри могат да се сравняват  с ударната доза екшън и гангстерския стил на GTA, така че си заслужава да отразим играта в тази наша статия по темата.

Grand Theft Auto V - Актуална и През 2020

Какво различава GTA 5 от останалите части на играта?

На първо време, трябва да споменем, че динамиката в това заглавие, може да надмине и най-смелите Ви очаквания. Рушащите с коли, пилони и постройки правят голямо впечатление, а в добавка идва нови бойни сцени, които също се харесват от играещите. Не на последно място посочваме и много силната онлайн версия на играта, в която могат да се включат до 30 играча.

Прибавяйки новите оръжия, по-голямото разнообразие от автомобили и други превозни средства, както и различни градски забележителности, можем да твърдим, че петата част на GTA е заглавие, което не бива да се изпуска. Да, това не е последната игра с живо видео и невиждани графики, но пък със сигурност ще Ви държи будни през цялото време, докато играете ролята на гангстер.

GTA 5 vs GTA 4 vs GTA: San Andreas

В обобщение

Ръстът на продажби на Grand Theft Auto V продължи и през 2020 г., като има тенденция това екшън – приключение да се съхрани в топ класациите още много дълго. Дигиталната Premium Online версия на играта може да се намери от сайта GameDay.bg на цена около 30лв. Надяваме се, че тази публикация Ви е била интересна и Ви желаем много интересни мигове пред компютърния монитор.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Публикувано в Изкуство и забавления. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *