Как да разпознаем професионалните услуги по SEO оптимизация за сайт

Да разбираш от SEO оптимизация е мода и това го знае всяко хлапе гравитиращо по форумите в световната мрежа. Днес интернет пространството буквално прелива от фрийлансери, които предлагат link building, copywriting, social marketing и прочие дейности за жълти стотинки, с цел да оптимизират вашия сайт за търсачките. За съжаление нещата не са толкова прости и често употребата на евтините услуги води до големи разочарования за собствениците на уеб сайтове.
В тази статия, ще ви дадем няколко ефективни съвета за това как да разпознаете професионалните SEO услуги и къде да ги търсите. Още в началото искаме да сме откровени и да споделим с вас, че оптимизацията за търсачки не е евтина и се прилага за дълъг период от време.
Няма изпитани методи и формули, чрез които още на първата седмица да класирате вашия сайт на първа позиция в Google или Yahoo по желаните от вас ключови думи. Процесът е продължителен и успехът идва, след няколко месеца упорит труд от компетентна фирма предлагаща уеб дизайн и SEO оптимизация.
След появата на прочутите Google ъпдейти като Панда и Пингвин, много фирмени уеб сайтове загубиха позициите си в най-известната търсачка. Това стана факт, тъй като собствениците си позволяваха да взимат връзки от всякакви сайтчета, форуми и социални мрежи, което се отрази и на класирането им в SERP.
Днес SEO оптимизацията за Google разчита най-вече на авторството и това да докажете, че вие стоите зад даден сайт. Ботовете на търсачката искат да получат максимална информация за това какъв човек сте, от къде взимате линкове, какво качеството на връзките към сайта ви и предлагате ли качествено съдържание на страниците си.
Google+ например е една от най-добрите социални мрежи, в които ви можете да показвате авторски подход. Използването на инструменти като Google maps, alerts, trends и прочие също се забелязва от световната търсеща машина.
Професионалните услуги по SEO оптимизация на сайтове се познават по компетентното мнение на фирмата, с която работите. Ако уеб дизайнерите знаят как да ви измъкнат от наказанията и да подобрят класирането ви в търсачката то не се колебайте да ги използвате. Обадете ни се и ние ще ви предложим квалитетно обслужване на ниска цена.

[Total: 0   Average: 0/5]

За TZahariev

Занимавам се с оптимизация на сайтове - SEO и развивам свой собствен блог - http://seoteo.info/
Публикувано в Компютърни технологии. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *