Промо код за ICN.BG

Продължителното и дългогодишно сътрудничество с ICN.bg доведе до създаването на промоционален код, позволяващ значителни предимства за нашите посетители и клиенти. Той е валиден при покупка на хостинг и домейн. Има обаче друга по-атрактивна изненада, за която ще стане дума по-долу, така че продължете да четете.

ICN.bg е една от най-големите и успешни български хостинг компании със значителен пазарен дял в страната. Нейните сървъри и услуги се използват от хиляди българи и тези, които посещават нашия сайт ще имат възможност да са едни гърди пред конкурентите си. Как? Вижте по-долу.

Какъв промо код предоставят от ICN.bg

Наближава срока за подновяване на услугите, а Вие искате да спестите средства? Честито, намирате се на правилното място. Необходимо е просто да използвате комбинацията ihost10. Какво Ви дава тя и кога можете да се възползвате от нея? Каква е валидността и колко процента спестявате? Вижте по-долу!

Колко ще спестя

Промоционалният код от ICN.bg ihost10 ще Ви помогне да спестите както при подновяване на съществуваща услуга на компанията, така и при покупка на нова. Ето и процентите, които ще спестите:

  • При покупка и подновяване на Хостинг – 10% отстъпка от крайната цена;
  • При покупка и подновяване на Домейн – 5% отстъпка от крайната цена.

Има ли ограничение валидността

Промоционалният код за отстъпка от услугите при покупка и подновяване на хостинг и домейн от ICN.bg е създаден специално за редовните и постоянни посетители на нашия сайт. Това дава конкурентно предимство само на Вас. Най-хубавата новина в случая, е че можете да използвате ihost10 вечно, което запазва конкурентното Ви предимство дългосрочно.

По какъв начин да взема отстъпката

В процеса на подновяване на съответната услуга ще достигнете до етапа за плащане на общата стойност. Точно на този прозорец трябва да потърсите полето за въвеждане на промо код. В него въведете ihost10 и с натискането на бутона “Провери” общата дължима сума трябва да се преизчисли от системата. В случая, тя ще приложи съответните отстъпки и ще намали крайната сума за плащане.

Това Ви позволява в дългосрочен план да оптимизирате разходите си и да направите дейността си още по-рентабилна. Както вероятно вече стана ясно, тази комбинация е валидна безсрочно, което ще спести значителни средства както на Вас, така и на клиентите Ви.

Много ще се радваме ако сме успели да Ви помогнем и ще сме благодарни да прочетем мнението Ви в коментарите дали всичко с въвеждането и прилагането на промоционалния код от ICN.bg е преминало нормално. Изключително благодарни ще бъдем и ако споделите статията с приятелите си в социалните мрежи, за да се възползват и те от тази отстъпка.

[Total: 4   Average: 4/5]
Публикувано в WWW, Бизнес, Компютърни технологии, Технологии, Услуги. Постоянна връзка.

1 Response to Промо код за ICN.BG

  1. ДИ каза:

    Много благодаря за промо кодчето! Спестих 20 лв с него, което за след 2020-та си е полезно… :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *