Shopping cart

Съществена информация за света на уеб хостинга

Замисляли ли сте се за стартиране на бизнес и същевременно стартиране на уебсайт към него? Планирали ли сте правилно уеб хостинг услугите, индексирането на домейн името, регистрирането на FQDN, топологията на мрежата, както и на трети страни за изпълнението на дизайн? За да не се объркате при всички тези задължения, към които ще трябва да прибегнете, прочетете някои от основните характеризации на хостинг услугите.

След избора на уеб хостинг доставчик препоръчително е да изберете месечни заплащания, а не директно едногодишен договор. Да предскажете бъдещето, когато става дума за хостинг компания или за собствения бизнес, е невъзможно. Ако нещо се случи с уеб-хостинга, всички депозирани пари ще бъдат загубени, освен ако в договора ви с дадената компания не пише друго. Трябва внимателно да прочетете и разгледате целия договор и всичките му точки, за да сте сигурни, че при определени – независещи от вас последствия – има загуба на пари или информация, компанията ще поеме отговорност.

Ако се насочите към използването на безплатен уеб-хостинг пакет, уверете се, че знаете всички ограничения за съдържанието на сайта, тъй като различните хостове имат различни правила за това какво можете да публикувате, особено в областта на музиката или видеата. Ако знаете техните правила, няма да бъдете неподготвени за неприятни изненади. При избора на хостинг доставчик помислете колко биха излезнали вашите разходи. Някои хостинг домакини таксуват цени на годишна база, докато други може да са месец за месец. Потърсете хостинг услуга, която струва средно около 5-10 лева на месец, тъй като това най-вероятно ще ви даде по-голяма стойност за разлика от безплатен хостинг сайт, който не може да предложи почти нищо и освен това има по-голяма вероятност от срив.

За да получите възможно най-голяма печалба от вашия сайт, трябва да погледнете по-внимателно уеб хостинг пакетите от услуги, които вашия бизнес изисква. Цените могат да варират в зависимост от различните доставчици на уеб-хостинг и въпреки, че може някой от тях да струва повече от друг, не е задължително това да означава, че е по-надеждният избор. Много скъпите пакети позволяват организацията на повече трафик, но все пак трябва обстойно да прегледате всичките им предложения.

Не е желателно да плащате предварително за хостинг услуги. Много компании биха ви предложили отстъпка да се запишете за по-дълъг срок на съответно по-голяма цена. Какво става, ако хостинг компанията, която сте наели, фалира? Разбира се, нежелани ефекти върху вашия уебсайт и бизнес. Ако компанията е доказана на пазара и името ѝ стой зад голям брой добри потребителски очарования, тогава предварителното плащане би било правилен подход към ситуацията.

„Неограничена“ честотна лента не може да означава това, което си мислите, че означава. Много хостинг компании е възможно да предлагат това като функция, но това, което наистина означава, е, че те ще ви позволят да използвате толкова трафик, колкото те сметнат за разумно. Думи като „неограничен“ на цени, като „безплатен“ означават само, че тази услуга и компания са най-вероятно лъжливи. Различни предложения от различни компании с най-различни цени ще откриете при търсенето си на подходящата. Единственото, което трябва да съобразите, е отговарят ли тези цени и обещания на реалността в света на хостинг услугите.

Ако все още не сте намерили уеб хостинг компания, може сега да се възползвате от последните промоции на Alien Hosting. За повече информация посетете техният официален уеб сайт.

Comments (01)

  • 26.06.2014

    Аглика Калкова

    Доста отговорен е изборът на подходящ хостинг и едва ли ще е преувеличено ако кажа, че работата по блога или сайта зависи от него МНОГО. Избирането на хостинг доставчик не е съвсем лесно и се налага добро проучване. Изчетох много статии по Интернет, посъветвах се и с инженер в тази област преди да взема моето решение : Icn.bg Споделям го тук, защото тази информация може да се окаже важна и за други хора.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *