Бели Брези

Бели Брези е един от най-приятните столични квартали, предпочитани от млади семейства, търсещи подходящо място, където да установят своя и дома на своите деца. Бели Брези се намира на изключително удобно място в столицата, което автоматично го превръща в удобен за достигане на почти всяка точка в София.

Кварталът е част от район Красно Село, като населението на квартал Бели Брези е от порядъка на 4500 души. Съседните му квартали, също част от район Красно село са Лагера, Борово, Хиподрума, Славия, Красно село и Бъкстон.

Бели Брези и район „Красно село” като цяло са едно от най-спокойните места за живеене в София и ето защо обявите за продажба на апартаменти в Бели Брези са толкова търсени от крайните купувачи и потенциални инвеститори.

За високо ценените апартаменти в Бели Брези допринася и напълно изградената инфраструктура на квартала, както и усъвършенстваната пътна мрежа позволяваща лесно достигане до всяка точка на София. За да достигнете до центъра на столицата, в случай че пътувате от квартал Бели Брези ще ви трябват 10 минути с автомобил, като толкова ще ви отнеме и да напуснете София през околовръстния път.

Ако сте почитател на градския транспорт или просто не притежавате собствено МПС, можете да използвате множеството линии пресичащи квартала или минаващи в неговите покрайнини. На ваше разположение са автобуси 64, 73, 83, 102, 204; трамвай – 7; тролейбуси – 2 и 9; маршрутни таксита 21, 24 и 32.

В квартала или по неговите граници ще откриете много сгради обществено значение, като поликлиники, болници, училища, детски градини и други. В Бели Брези има множество магазини, кафенета, козметични и СПА центрове, фитнес салони, детски парти кубове, пицарии, бирарии.

Ако не сте се сдобили със своя апартамент в Бели Брези поради факта, че не разполагате с достатъчно пари, то можете да се възползвате от услугите на фирма, която предоставя бързи кредити и пари на заем. Ако пък все пак вече сте горд собственик на апартамент в Бели Брези, то можете да се обърнете към фирмите за гипсокартон, боядисване и окачени тавани в Бели Брези, които да ви съдействат да оставите своя отпечатък във вашия нов апартамент.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

За dg_seom

Моето име е Димитър Георгиев и се занимавам професионално с SEO копирайтинг и Article маркетинг. Работата ми е ангажирана с някои от най-известните SEО специалисти в България, които разчитат на мен, за да получават огромно количество авторско съдържание. Поддържам и собствен блог за статии с гост автори, здравната медия - Lechenie.BG и сайт за интериор, осветление и паркет и цялостни интериорни решения.
Публикувано в Разни, Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *