Доставка на букети за зимна сватба – какво трябва да знаем?

Зимните сватби започват да набират все по-голяма популярност заради романтиката на снежните дни и доброто настроение от многобройните празници. Декорацията и другите важни за сватбата неща трябва естествено да бъдат съобразени с този сезон. Едно от тези важни неща е сватбеният букет, като за него имате достатъчно опции при изборът му. Преди обаче да поръчате доставка на цветя или доставка на букети е добре да знаете няколко неща:

  • Когато избирате букета си за зимна сватба е добре да помислите за добавянето на някой акценти като шишарки, гипсофила, клонки от бор или ела и така нататък. Това със сигурност ще направи вашият сватбен букет идеален за зимната ви церемония.
  • Зимата не е като пролетта и лятото що се отнася до изборът на цветя, но въпреки това има достатъчно на брой видове, които са подходящи за сватбеният ви букет. Една от много популярните опции е „Коледна звезда“. Цветовете на това растение правят директна асоциация със зимата и с Коледа. Цветето е красиво и романтично и добавя празнично настроение към церемонията. Други цветя, от които можете да избирате са хидрангеа, лилия, роза и фрезия. Цветовете, които много добре пасват на зимната картина са червено със зелено, бяло със зелено и бяло с ледено синьо.
  • Помислете за всички цветове на зимата – зелено, бяло, сребристо, златисто, ледено синьо и пурпурно. Можете да изберете едноцветна тема или комбинация от два цвята. Златният и сребристият акцент обикновено не се използват самостоятелно, а се добавят към един от другите цветове, като придават блясък и фантазия на букета.
  • Изберете букет който се откроява, но не отнема вниманието на гостите от най-важният човек на сватбата. Булката винаги трябва да бъде в центъра на вниманието и ако вие носите по-лек грим и роклята ви не е натруфена, то тогава може да не бъдете забелязани заради огромният букет, който носите.
  • Можете да изберете изцяло бял букет за зимната ви сватба. Цветята, които могат да се включват в него са бели рози, лилии, лалета, нарциси и люляци и като акцент може да добавите папрати или илекс (познат още като джел, бодлива зеленика, самодивски чемшир).
[Total: 0   Average: 0/5]
Публикувано в Услуги. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *