Shopping cart

Subtotal $0.00

View cartCheckout

Есенна мода

esenna-modaИдва дъждовната и непредсказуема есен. Значи е време да изберете пухени дрехите. Но как може едновременно да сте защитени и да изглеждате модерно? Това е лесно! Ето няколко опции за най-подходящите есенни връхни дрехи и обувки:

  1. Якето от кожа. Тази дреха изглежда магически и стилно, дори в комбинация с рокли или пуловери, с миниатюрни обувки. Все повече тя придобива нов, невероятно стилен външен вид.
  2. Палто – сравнително нов феномен в модата. Голямото, безформено палто, с широки рамене, най-вече над коляното. В този „моден инвентар“ можете да изглеждате смели или миниатюрни. Достатъчно е само да изберете с вкус.
  3. Палто дъждобран – с него може да сте едновременно модерни и стилни, а в същото време да реагирате на ярко и противоречиво на лошото време. Затова лесно можете да намерите дъждобрани с абсолютно различни цветове. А ако вземете и гумени ботуши срещу дъждът, то няма да сте като лошите момичета: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/1297-loshi-momcheta, това може да подсили повече модерния ви външен вид.
  4. Обувки. Тук съвсем не става дума за обикновени обувки за дамите, не. Нуждаете се от Тимбърлендс или, в най-лошия случай, от мартини. Всъщност това са страхотни обувки, които няма да се провалят за кратко време и ще служат за много дълго. Удобни и на сезон на продажба, може да купувате ботуши евтино: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/летните-ботуши-тема-табу-или-любима-ча.

Основното нещо е да реагирате на времето с усмивка и положително. Изберете колоритен чадър и ще видите как ще се откроите от тълпата хора със сиво-черни чадъри. Може да си купите цветни чорапи или весел модел. В крайна сметка жълтите или червените чорапи ще изглеждат много по-сочни от белите. Тогава красивите ви крака няма да останат незабелязани.

Експериментирайте с обувки, дрехи и аксесоари! Есента не е време да навесите носа! Потърсете ярки неща и усмивката трайно ще грее на лицето ви!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *