Shopping cart

HTC One S – страхотен смартфон за всеки

Красив и умен
Правете страхотни снимки със зашеметяващия HTC One S. Неговата камера придава на изображенията реалистични цветове и има полезни функции, като автоматично разпознаване усмивки на лицето.

Слушайте, работете, публикувайте
Многозадачността в HTC One S е проектирана специално за вас. Търсете в Интернет, пазарувайте в онлайн-магазините и всичко това докато слушате музика или гледате любимия си филм. А с вградената технология Beats Audio, Вие ще се насладите на богат и естествен звук.

Активно заключване на екрана
Бързият достъп до любимите ви приложения вече е реалност, благодарение на активните 4-приложения, изобразяващи директна информация на вашия екран. Настройте дисплея на вашия телефон, така, че да показва информация от световните фондови борси, времето, статуса на приятелите Ви във Facebook. Или бързо разглеждане на вашите бележки и планове.

УЕб-сърфинга – най-добрият в своя клас
Разглеждайте пълноценните Flash и HTML5 базирани уеб-страници в движение. Технологията за коригиране ширината на текста върху екрана ще ви спести превъртането на лявата и дясната страница при четене. С функцията „прочети по-късно“, можете да запишете страницата, която разглеждате и да я прочетете по-късно – няма да Ви трябва достъп до Интернет.

Динамична многозадачност
Многозадачността в HTC One S никога не е изглеждала толкова добре. Вижте наскоро използваните приложения в новия мулти-панелен дизайн. Само с три натиска на пръста върху екрана, Вие ще можете лесно да превключвате между двете последни използвани приложения. Вече няма нужда да се връщате към менюто „Последни Приложения“ за да намерите нещо, което вече сте ползвали.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *